ibrahimcet
Yeni Üye
herkese merhabalar cumartesi ögleden sonra tuzla tutom da olucam akşam 7 ye kadar bana mera konusunda yardımcı olabilecek bi arkadaş varmı acaba
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkürler arkadaşım. Hanımdan izin aldığım gibi ordayım.Kaşık aliexspres kaşığı 2.10 kuruş
cumartesi günü mutlaka balıkta olucamo kesin
iğne olarak Bunları kullanıyorum.
daiwa hamecon
decoy
BKK FANGS
TUTOM denize uzak bölgede E5'in yanındadır. Aracınız varsa Tuzla sahile inabilirsiniz. Mezarlık burnu bizim sürekli avlandığımız yerdir. Olta atanları görürsünüz. Dolmuş veya minibüsle de gidebilirsiniz.tuzla tutom
Kamp sandalyesiyle 2 kişi devamlı takılıyor onlardan birisimisin yoksaTUTOM denize uzak bölgede E5'in yanındadır. Aracınız varsa Tuzla sahile inabilirsiniz. Mezarlık burnu bizim sürekli avlandığımız yerdir. Olta atanları görürsünüz. Dolmuş veya minibüsle de gidebilirsiniz.
Yok, onlar benim solumda takılan 2 abimiz. Ben genelde tek başıma oluyorum. Bazen öğrencim de bana eşli ediyor. (Hafif asosyallik var bende)Kamp sandalyesiyle 2 kişi devamlı takılıyor onlardan birisimisin yoksa
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neyse bende bir gün sana eşlik ederim aramızda mesafe olur. Asosyelliğimizi korumuş oluruzYok, onlar benim solumda takılan 2 abimiz. Ben genelde tek başıma oluyorum. Bazen öğrencim de bana eşli ediyor. (Hafif asosyallik var bende)![]()
Neyse bende bir gün sana eşlik ederim aramızda mesafe olur. Asosyelliğimizi korumuş oluruz
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bi gün benide davet ette assosyelliğimizden kurtulalım.![]()
![]()
Aramıza gelip "Rastgele" diyerek yer tutanın vay haline o zaman.