Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu akşamın sonu
360f9a768418c3c19700e55ff6e1475c.jpg

f148c827f70d33a4f75bf01011631780.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Lrf mi? Yem ne?

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine döktürmüşsün tebrikler kardeşim eşkinayı lrf oltasıyla kıyıya nasıl çıkardın helal olsun daim olsun avlarımız kardo 🙂🙂🙂

Sen varken bize ne olur , eeee beni kim alacak Habur’dan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şamandırada, yemli takım mı yoksa çapari mi kullanıyorlar acaba.
Ben de düzenli Maltepe dolgu alanından atıyorum. Senin sorduğun gün ve keza dün hariç tüm hafta içi attım, herkes şamandıralı ve YEMSİZ, doğrudan çapari ile atıyordu. Selamlar.

Selamlar ,
Marmara denizinde uzatma ağ diye tabir ettiğimiz bırakıp bekleterek sonrasında gelip toplanmak üzere yapılan ağ ile avlanmak yasaktır .
158 sahil güvenlik telefonudur uzatma ağ bırakıyorlar ibaresini kullanarak bildirimde bulunabilirsiniz .
Resim çekebilir iseniz (link) linkinden yükleyerek iletebilirsiniz .
Kurallara uyalım uymayanlarıda uyaralım . rastgele .

Adamlar bize küfür bile ediyorlar. Sahil güvenliği onlarca kez aradık hocam, geçiştiriyorlar. Ve bizim şamandıramızın dibine dek gelip oralarda ağ attıkları bile oluyor. Fotoğraf boyutu yüksek olmasa koyacağım buraya da. Sonuç olarak guguk devleti kuralları.

Bu arada çarşamba akşamı çok verimli av yapmışlar. Ben çarşamba hariç her gün gittim. Mesela dün tek tük geliyordu ama gelen istavritler gerçekten çok iri boydu.
20:00 - 02:00 arası sürekli çalıştım ama dediğim üzere tek tük alabildim, onları da 22:00 civarı aldım, sonrası hikaye idi.

Bu arada çarşamba akşamı çok verimli av yapmışlar. Ben çarşamba hariç her gün gittim. Mesela dün tek tük geliyordu ama gelen istavritler gerçekten çok iri boydu.
20:00 - 02:00 arası sürekli çalıştım ama dediğim üzere tek tük alabildim, onları da 22:00 civarı aldım, sonrası hikaye idi.
Tez zamanda bolca rastgelsin inşaallah...

Back