Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

H5n

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif

KBLY61

Üye
Adı
kubilaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu akşamın sonu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yine döktürmüşsün tebrikler kardeşim eşkinayı lrf oltasıyla kıyıya nasıl çıkardın helal olsun daim olsun avlarımız kardo :):):)

H5n

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yine döktürmüşsün tebrikler kardeşim eşkinayı lrf oltasıyla kıyıya nasıl çıkardın helal olsun daim olsun avlarımız kardo :):):)
Sen varken bize ne olur , eeee beni kim alacak Habur’dan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

E

Erden Eren

Misafir
Şamandırada, yemli takım mı yoksa çapari mi kullanıyorlar acaba.
Ben de düzenli Maltepe dolgu alanından atıyorum. Senin sorduğun gün ve keza dün hariç tüm hafta içi attım, herkes şamandıralı ve YEMSİZ, doğrudan çapari ile atıyordu. Selamlar.

Selamlar ,
Marmara denizinde uzatma ağ diye tabir ettiğimiz bırakıp bekleterek sonrasında gelip toplanmak üzere yapılan ağ ile avlanmak yasaktır .
158 sahil güvenlik telefonudur uzatma ağ bırakıyorlar ibaresini kullanarak bildirimde bulunabilirsiniz .
Resim çekebilir iseniz https://uygulama.sg.gov.tr/SGKIhbar/ihbar/ihbar.xhtml linkinden yükleyerek iletebilirsiniz .
Kurallara uyalım uymayanlarıda uyaralım . rastgele .
Adamlar bize küfür bile ediyorlar. Sahil güvenliği onlarca kez aradık hocam, geçiştiriyorlar. Ve bizim şamandıramızın dibine dek gelip oralarda ağ attıkları bile oluyor. Fotoğraf boyutu yüksek olmasa koyacağım buraya da. Sonuç olarak guguk devleti kuralları.

E

Erden Eren

Misafir
Bu arada çarşamba akşamı çok verimli av yapmışlar. Ben çarşamba hariç her gün gittim. Mesela dün tek tük geliyordu ama gelen istavritler gerçekten çok iri boydu.
20:00 - 02:00 arası sürekli çalıştım ama dediğim üzere tek tük alabildim, onları da 22:00 civarı aldım, sonrası hikaye idi.

Mektupla

Daimi Üye
Bu arada çarşamba akşamı çok verimli av yapmışlar. Ben çarşamba hariç her gün gittim. Mesela dün tek tük geliyordu ama gelen istavritler gerçekten çok iri boydu.
20:00 - 02:00 arası sürekli çalıştım ama dediğim üzere tek tük alabildim, onları da 22:00 civarı aldım, sonrası hikaye idi.
Tez zamanda bolca rastgelsin inşaallah...