Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

E

Erden Eren

Misafir
Bilgi için teşekkür ederim. Ben de at-çek avcılığına yeni başladığım için gece geç ya da sabah çok erken gidip deneme yapıyorum, tarif ettiğiniz yeri de deneyeceğim.
Gece giderken stoper - şamandıra - fosfor üçlüsünü unutmuyorsundur umarım. :)

hakan78_78

Yeni Üye
Selamlar. Ben de eşimle 5-6 sene önce İdealtepe'ye düşen tarafta, İBB tesislerinin orada ilk çalışmalarımızı yapıyorduk. Eşim o dönemler kurşunu atmasını beceremediğinden, tekneler için kurulan çıkıntıların üzerine dibe bırakarak at çek yapıyordu. :)
Sorunun cevabına gelirsek, en fazla kalabalığın olduğu ve muhtemelen en verimli meranın olduğu nokta Maltepe sahilde bulunan Migros ve paralelindeki cafeler, Wonderland ve yine onu geçtikten sonraki 150-200 metre olsa gerek.
B.klavuz Facebook
At çek ve şamandıra zaman zaman gecede 2-3 kg yapıyor istavrit te

GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hakan78_78

Yeni Üye
Bende geceyi 35 parça ile tamamladim

GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sondunya

Yeni Üye
Adı
Kagan A.
Kan Grubu
O Rh Negatif
Önceki aksam 7 den 9'a kadar Kartal'da sandalla açıldık 3 arkadas.
Yemlide indirdik, çaparide 2 saatte 7-8 mezgit 1 tane istavrit -_-

E

Erden Eren

Misafir
Şöyle söyliyeyim hocam; önceki akşam ile kastın pazartesi olsa gerek ve pazartesi kayalıklardan 62 parça istavrit aldım. Herkes o rakamlar ve bazıları daha da fazlasını aldı. Saat 10 gibi bir başladı pir başladı. 23:45'e dek kesintisiz aldı herkes.
Bunun akabindeki gün yani dün o verimi alamayacağımızı az çok kestirebiliyorduk ve dün de 21:30 - 23:00 arası vurmaya başladı istavrit ama oldukça cılız idi ve gelenlerin boyu pek ideal değildi.
Ben gece 3-4'e dek duruyorum ama 23:30 - 00:00 sonrası yarım saatte 3-5 tane anca geliyor, o saatlerde balık değil de kafa dinleme amaçlı kalıyorum zaten.

sondunya

Yeni Üye
Adı
Kagan A.
Kan Grubu
O Rh Negatif
@ErdenEren Hocam biz erken gittik, erken dönmek zorunda kaldık arkdaştan dolayı..Siz hangi bölgeden atıyor sunuz?