Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

E

Erden Eren

Misafir
@ErdenEren Hocam biz erken gittik, erken dönmek zorunda kaldık arkdaştan dolayı..Siz hangi bölgeden atıyor sunuz?
Ben son 2 senedir sürekli aynı noktadayım. Sırtımı döndüğümde Wonderland giriş tabelası, karting pistinin tam olarak hizasına düşüyorum kayalıklarda. Sektör gereği yazları 3 ay iş olmadığından haftanın en az 5 günü o noktada oluyorum ve hani kim ne alıyor, saat kaç ile kaç arası neler yaşanıyor ve benzeri detayları az çok biliyorum artık. :)
Mesela son bir haftanın açık ara favorisi PEMBE takımlar.

hakan78_78

Yeni Üye
Balığın takım rengi ilgisi gun gün değişiyor
Ben daha önce iş yapmamış yeni olmayan kopuge sardığım iğne boyu nispeten büyük yeşil takımla dün iyi av aldım (3lt kavanoz)
Bazen turuncu da iyi iş yapıyor
IMG_20190724_012003.jpg

GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ColorTR

Aktif Üye
Adı
Mert
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Küçükyalı'dan Pendiğe kadar olan alanlarda yakında ben de katılacağım aranıza inşallah buluşup beraber balık tutarız . Yeni baitcasting makinanın gelmesini bekliyorum surf hantallığından kurtulmanın ilk adımı olacak yanına da bir lrf takımı belki onu birebir denemeden almak istemiyorum :) Parmak boyunda istavrit için at çek ile uğraşmam ama inşallah büyük balıklar da yakalayabiliriz :)

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Küçükyalı'dan Pendiğe kadar olan alanlarda yakında ben de katılacağım aranıza inşallah buluşup beraber balık tutarız . Yeni baitcasting makinanın gelmesini bekliyorum surf hantallığından kurtulmanın ilk adımı olacak yanına da bir lrf takımı belki onu birebir denemeden almak istemiyorum :) Parmak boyunda istavrit için at çek ile uğraşmam ama inşallah büyük balıklar da yakalayabiliriz :)
Şimdiden hoşgeldin diyelim o halde...
Bizim bölgede büyük balık zor. Sezonunda çinekopgiller, istavrit, zargana, az izmarit, az mezgit, az mırmır, bol iskorpit, eşkina, ispari, kaya balığı, gelincik çıkar. Palamut için boğaza gitmek lazım. Çok fazla sürprizi olan meralar değildir yani. İstatistiklere giremeyecek kadar levrek, kalkan çok çok nadiren denk gelir. Saydığım türlerden ancak istavrit bir defada sofrayı şenlendirecek av verir. Bunun dışındakiler nazlıdır. Ben artık sadece lrf takımıyla inmeye başladım ki bu sezon çok nadir gittim. Spine gidenler de tek tük çinekop alıyorlar mera patlayana kadar:) Kısaca bir boğaz değil ama insanı oyalar.

ColorTR

Aktif Üye
Adı
Mert
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bizim bölgede büyük balık zor. Sezonunda çinekopgiller, istavrit, zargana, az izmarit, az mezgit, az mırmır, bol iskorpit, eşkina, ispari, kaya balığı, gelincik çıkar. Palamut için boğaza gitmek lazım. Çok fazla sürprizi olan meralar değildir yani. İstatistiklere giremeyecek kadar levrek, kalkan çok çok nadiren denk gelir. Saydığım türlerden ancak istavrit bir defada sofrayı şenlendirecek av verir. Bunun dışındakiler nazlıdır. Ben artık sadece lrf takımıyla inmeye başladım ki bu sezon çok nadir gittim. Spine gidenler de tek tük çinekop alıyorlar mera patlayana kadar:) Kısaca bir boğaz değil ama insanı oyalar.
Bilgi için teşekkürler hocam biraz üzdü diyebilirim. Açıkçası istavrit için pek at çek yapmam, çok nadir zevke muhabbetine olabilir o kadar. Olmadı arabaya atlayıp gideceğiz artık bir yerlere :)

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Ah be adem abi, sen de hafif takım olayına sardın desene :)

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E

Erden Eren

Misafir
Balığın takım rengi ilgisi gun gün değişiyor
Ben daha önce iş yapmamış yeni olmayan kopuge sardığım iğne boyu nispeten büyük yeşil takımla dün iyi av aldım (3lt kavanoz)
Bazen turuncu da iyi iş yapıyorEkli dosyayı görüntüle 94843

GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haklısın hocam.
Mesela dün pembe hiç iş görmedi diyebiliriz. Kaldı ki iğnelerim owner marka olmasına rağmen. O açıdan avdayken o anlık duruma göre pozisyon almakta fayda var.

romanci

Aktif Üye
Daiwa nın şu bulunmayan 2gr 10 numara iğneli olanından yapabilir miyiz? Boya kullanıyor musun usta?
Boya vs. kimyasal kesinlikle kullanmıyorum. Bahsettiğiniz Daiwanın görselini gönderirseniz bakarım, kalıp gerekli değilse %90 yaparım, ama mutlaka şeklini şemalini görmem lazım.