Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Verdiğin zaman ve emeğin karşılığını alıyorsun @H5n15 gündür Pendik sahilde çok verimli avlar yaptım ama bu en verimlisi oldu 2 cm daha uzun olsa kofana![]()
Tebrikler.15 gündür Pendik sahilde çok verimli avlar yaptım ama bu en verimlisi oldu 2 cm daha uzun olsa kofana![]()
aynen, askeriyenin ordaki kayalıklarda spin için pek uygun değil gibi. kartal yönüne doğru biryerde olabilir. acaba neresi.Tebrikler.
Pendiğin neresinde tuttunuz?
Ben 3–4 kez askeriye nin oraya gittim ama hiç tutamadım.
Tebrikler.
Pendiğin neresinde tuttunuz?
Ben 3–4 kez askeriye nin oraya gittim ama hiç tutamadım.
Marina' nın hemen dibi ( sol taraf ido )aynen, askeriyenin ordaki kayalıklarda spin için pek uygun değil gibi. kartal yönüne doğru biryerde olabilir. acaba neresi.
Neden uygun değil sizce?bana birisi orayı tavsiye etti ama hiç tık yokaynen, askeriyenin ordaki kayalıklarda spin için pek uygun değil gibi. kartal yönüne doğru biryerde olabilir. acaba neresi.
Harika balık. Aksiyonu da bir o kadar güzel olmuştur. Sahte 129F mi ? Nasıl verim alıyorsunuz acaba ? Kısa jerk yavaş sarım hızlı sarim ?15 gündür Pendik sahilde çok verimli avlar yaptım ama bu en verimlisi oldu 2 cm daha uzun olsa kofana![]()