Zaten dünyada iki sahte var,
Biri pilgrim,
İkincisi diğerleri... 🙂
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla binlerce liralık marka sahtelerim var bazen hepsinin boş olduğunu düşünüyorum 🙂
Zaten dünyada iki sahte var,
Biri pilgrim,
İkincisi diğerleri... 🙂
Valla onca turna sahtesi satılıyor, falan filan bilmem ne aksiyonlu vs vs..Valla binlerce liralık marka sahtelerim var bazen hepsinin boş olduğunu düşünüyorum 🙂
Dedikodu abi, az önce kaynarcadan geldim iki spinci idik suda canlı yok. Cuma kartal tarafi ayni idi... eski gunlerin hatrina bu hafta ici dolgu alani yoklarim ve bu hattin bu sezonki sayfasini kapatirim... malesef...İki gündür bir laf almış başını gidiyor. Maltepe kartal tarafı spinde güzel skorlar vs vs.
Var mıdır aslı astarı, ben Pendik tarafında görmedim de,
Yanlış yerdemiydim acep 🙂
İki gündür bir laf almış başını gidiyor. Maltepe kartal tarafı spinde güzel skorlar vs vs.
Cumartesi akşamı da ben Pendik taraflarında spin denedim dolaşarak, balık gerçekten hızlıydı o gün !! Hatta o kadar hızlıydı ki hem yemli atanlarda hem kendim dahil spin ile çalışanlarda balık görmedim, hızlıca kaçıp gitmişler bizim meralardan 🙂 Geçen senede kış sezonu kıyıdan av için kısır geçmişti kartal - pendik taraflarında ama bu sene daha da kötü maalesef 🙁 sanırım sonraki denemelerimde kalkan ve kırlangıç için yemli deneme yapacağım, çünkü dişliden yana pek ümidim kalmadı...İki gündür bir laf almış başını gidiyor. Maltepe kartal tarafı spinde güzel skorlar vs vs.
Arkadaşlar