Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dün kartalda 18:30-20:30 arası çapari denemelerim de sıfır elde var sıfır. Geceye kalmadım, resmen çöl olmuş.
5d497ed5c1a4d382f392bc25013dbedb.jpg

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Balık saat 22 00 dan sonra başlıyor

SM-A605F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aylardır balığa gidemiyorum, balık olduğunu bilsem bir akşam/gece gideceğim ama görünen o ki pendik şeridi yine her zamanki gibi kısır 🙁

Dün kartalda 18:30-20:30 arası çapari denemelerim de sıfır elde var sıfır. Geceye kalmadım, resmen çöl olmuş.
5d497ed5c1a4d382f392bc25013dbedb.jpg

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu aralar çapari ile balık alan görmedim. Korona balıklarıda vurdu galiba

SM-A605F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maltepe Dolgu Alanı :

Pazartesi günü sabah 4'e dek çalıştım çabaladım ve 1,3 Kilo istavrit aldım.
Salı günü de sabaha dek uğraşmama rağmen 29 parça istavrit aldım.
Çarşamba yani dün ise akşam 21:30 gece 04:00 arası ilk balık vurduğunda saat gece yarısı 3 küsur idi. Onca saat boyunca toplamda 2 balık geldi, doğal olarak denize iade ettim ve döndüm.
O kadar saat inat etmemin sebebi ise hem elim balığa değmeden dönmemiş olmak hem de dönüş yolunda kullandığım Martı scooterlar'ın bataryasını değiştiren arkadaşın gecikmesi oldu.
Velhasıl kelam, bizim mera bu sene son senelerin açık ara en verimsiz dönemini geçiriyor.

Maltepe Dolgu Alanı :

Pazartesi günü sabah 4'e dek çalıştım çabaladım ve 1,3 Kilo istavrit aldım.
Salı günü de sabaha dek uğraşmama rağmen 29 parça istavrit aldım.
Çarşamba yani dün ise akşam 21:30 gece 04:00 arası ilk balık vurduğunda saat gece yarısı 3 küsur idi. Onca saat boyunca toplamda 2 balık geldi, doğal olarak denize iade ettim ve döndüm.
O kadar saat inat etmemin sebebi ise hem elim balığa değmeden dönmemiş olmak hem de dönüş yolunda kullandığım Martı scooterlar'ın bataryasını değiştiren arkadaşın gecikmesi oldu.
Velhasıl kelam, bizim mera bu sene son senelerin açık ara en verimsiz dönemini geçiriyor.

Bizde 3 arkadaş dün akşam dragosta lrf ile 1 tane istavrit alamadık akşam 9-12 arası. 12:00 01:30 arası 4-5 tane istavrit yaptı o kadar. Fakat mera isparı doluydu. Ağız tadıyla istavrit tutmak nasip olmadı şu Maltepe'de 🙂

Bizde 3 arkadaş dün akşam dragosta lrf ile 1 tane istavrit alamadık akşam 9-12 arası. 12:00 01:30 arası 4-5 tane istavrit yaptı o kadar. Fakat mera isparı doluydu. Ağız tadıyla istavrit tutmak nasip olmadı şu Maltepe'de 🙂

Görüyor ve arttırıyorum. İki kişi dün akşam drogasta 9-12 arası 1 isparı ve 1 istavrit alarak rekorumuzu kırdık 😂 deniz kurumuş. Spin sezonu gelsede adam gibi keyif alsak su işten.

Bende pendik marinaya kaçak girip av yaptım 2 gün önce lrf ve eşkina takımı ile sonuç koca bir 0

Back