Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

oltacı34

Üye
Adı
sinan karkur
Dün kartalda 18:30-20:30 arası çapari denemelerim de sıfır elde var sıfır. Geceye kalmadım, resmen çöl olmuş.

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu aralar çapari ile balık alan görmedim. Korona balıklarıda vurdu galiba

SM-A605F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E

Erden Eren

Misafir
Maltepe Dolgu Alanı :

Pazartesi günü sabah 4'e dek çalıştım çabaladım ve 1,3 Kilo istavrit aldım.
Salı günü de sabaha dek uğraşmama rağmen 29 parça istavrit aldım.
Çarşamba yani dün ise akşam 21:30 gece 04:00 arası ilk balık vurduğunda saat gece yarısı 3 küsur idi. Onca saat boyunca toplamda 2 balık geldi, doğal olarak denize iade ettim ve döndüm.
O kadar saat inat etmemin sebebi ise hem elim balığa değmeden dönmemiş olmak hem de dönüş yolunda kullandığım Martı scooterlar'ın bataryasını değiştiren arkadaşın gecikmesi oldu.
Velhasıl kelam, bizim mera bu sene son senelerin açık ara en verimsiz dönemini geçiriyor.

yalcinnoguzz

Aktif Üye
Maltepe Dolgu Alanı :

Pazartesi günü sabah 4'e dek çalıştım çabaladım ve 1,3 Kilo istavrit aldım.
Salı günü de sabaha dek uğraşmama rağmen 29 parça istavrit aldım.
Çarşamba yani dün ise akşam 21:30 gece 04:00 arası ilk balık vurduğunda saat gece yarısı 3 küsur idi. Onca saat boyunca toplamda 2 balık geldi, doğal olarak denize iade ettim ve döndüm.
O kadar saat inat etmemin sebebi ise hem elim balığa değmeden dönmemiş olmak hem de dönüş yolunda kullandığım Martı scooterlar'ın bataryasını değiştiren arkadaşın gecikmesi oldu.
Velhasıl kelam, bizim mera bu sene son senelerin açık ara en verimsiz dönemini geçiriyor.
Bizde 3 arkadaş dün akşam dragosta lrf ile 1 tane istavrit alamadık akşam 9-12 arası. 12:00 01:30 arası 4-5 tane istavrit yaptı o kadar. Fakat mera isparı doluydu. Ağız tadıyla istavrit tutmak nasip olmadı şu Maltepe'de :)

yalcinnoguzz

Aktif Üye
Bizde 3 arkadaş dün akşam dragosta lrf ile 1 tane istavrit alamadık akşam 9-12 arası. 12:00 01:30 arası 4-5 tane istavrit yaptı o kadar. Fakat mera isparı doluydu. Ağız tadıyla istavrit tutmak nasip olmadı şu Maltepe'de :)
Görüyor ve arttırıyorum. İki kişi dün akşam drogasta 9-12 arası 1 isparı ve 1 istavrit alarak rekorumuzu kırdık 😂 deniz kurumuş. Spin sezonu gelsede adam gibi keyif alsak su işten.

Whistle

Aktif Üye
Adı
Oktay
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bende pendik marinaya kaçak girip av yaptım 2 gün önce lrf ve eşkina takımı ile sonuç koca bir 0

humar

Aktif Üye
Adı
Hakan U.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu akşam pendik tarafına izmarit avına gitmek istiyorum var mıdır izmarit :)