Must1032
Üye
- Adı
- Mustafa
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Tebrikler hocamBasladi![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tebrikler hocamBasladi![]()
geçmiş olsun ama belirttiğiniz o keyif yeterli olur bir dahakine rastgelsin inşallahSelamlar. Bu sabah lrf takimla ilk disliyi tutmanin ancak alikoyamamanin sevincini ve huznunu bir arada yasiyorum.
Dragos maltepe arasi once istavrit icin 1 saat kadar silikonla denemelerim sonuc vermeyince dur bi deneyeyim dedikten sonra 5gr kaşıkla 2. atışta Seri sarım ve Sert jerkleme aksiyonu yaparken o hissi yasadim.
Once aynasini gordugum ve kiyilatmayi basarabildigim cok guzel boyda bir sarikanat denizle irtibati kesildikten 1 2 sn sonra kancadan kurtulup once kayaliklarin arasina dustu, pacalarin islanmasini goze alip pesine dussem de alttan gelen dalgalarin vesilesiyle denize iade oldu muhtemelen cunku gozden kayboldu. En az karış kadardi belki daha fazla ve incecik lrf takimdaki hissi harikaydi.
2 saatlik sabah avinin ozetidir taze taze. Tekrar selamlar.
Tebrikler ve geçmiş olsun. Kaşık olarak ne kullandınız?Selamlar. Bu sabah lrf takimla ilk disliyi tutmanin ancak alikoyamamanin sevincini ve huznunu bir arada yasiyorum.
Dragos maltepe arasi once istavrit icin 1 saat kadar silikonla denemelerim sonuc vermeyince dur bi deneyeyim dedikten sonra 5gr kaşıkla 2. atışta Seri sarım ve Sert jerkleme aksiyonu yaparken o hissi yasadim.
Once aynasini gordugum ve kiyilatmayi basarabildigim cok guzel boyda bir sarikanat denizle irtibati kesildikten 1 2 sn sonra kancadan kurtulup once kayaliklarin arasina dustu, pacalarin islanmasini goze alip pesine dussem de alttan gelen dalgalarin vesilesiyle denize iade oldu muhtemelen cunku gozden kayboldu. En az karış kadardi belki daha fazla ve incecik lrf takimdaki hissi harikaydi.
2 saatlik sabah avinin ozetidir taze taze. Tekrar selamlar.
Yalova aklar kaşık 5gr.Tebrikler ve geçmiş olsun. Kaşık olarak ne kullandınız?