Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selamlar,
Sabah Kartal Koçtaş karşısında 6:30-8:00 arasında spin denedim. Balığın olmamasından bahsetmeyeceğim ama bu alandaki kayalıklar leş gibi olmuş. Kayalıkların arasında ne ararsanız bulursunuz. Kayalıklardaki bu pislikten deniz de nasibini alıyordur. Tadı kaçmış yani.
Bu bölgede (küçükyalı-kartal arasında) spin yapabileceğimiz bir bölge tavsiye edebilirseniz sevinirim.
Rastgelsin...
Dragos spin için daha uygun, ayrıca kartal istmarin önü derenin sol tarafı da spin için çok elverişli ancak bizim bu tarafta dönüş balığı (Nisan Mayıs) daha verimli geçiyor.
Ben genelde Nisan Mayıs ayını tercih ediyorum.
Rastgele...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dragos spin için daha uygun, ayrıca kartal istmarin önü derenin sol tarafı da spin için çok elverişli ancak bizim bu tarafta dönüş balığı (Nisan Mayıs) daha verimli geçiyor.
Ben genelde Nisan Mayıs ayını tercih ediyorum.
Rastgele...

Çok teşekkürler.. selamlar..

Cumartesi akşam yemlisi
Pendik marina açıkları
Hırsızlı takım
Yem sardalya

Dosyalar

• IMG_20201004_111939.jpg
    IMG_20201004_111939.jpg
    50 KB · Okunma: 275
Dragos sezonunu açıyorum inşallah bu akşam. İştirak etmek isteyeni beklerim..

Rast gele şimdiden dün bezmialem uninin karşısından 2 3 tane alındı boyutlar yapraktan halliceydi ve çok kalabalıktı

akşam yemli çinekop için tekne ile şu anda neresi uygun bilen varsa paylaşabilir mi ?
Adalar etrafından haber duyucaksindir şuan da maalesef adalar etrafında birsey yok pendik açıkları şuan daha iyi iş yapıyor gibi duyumlar alıyoruz

Dragos sezonunu açıyorum inşallah bu akşam. İştirak etmek isteyeni beklerim..

Takım taklavatı açmadan döndüm eve. Dragos kartal hattı inanılmaz kalabalık. Araç bırakmaya yer yok, sabah akşam sahil yolunu kullanırım ben koskoca yaz boyunca böyle kalabalık görmedim. Havalar serinlese biraz da rahat etsek..

Adalar etrafından haber duyucaksindir şuan da maalesef adalar etrafında birsey yok pendik açıkları şuan daha iyi iş yapıyor gibi duyumlar alıyoruz
kınalı ada arkası diye duymuştum ama inanın adalar konusunda en ufak bir fikrim yok nereye ne zaman gitmeli

Takım taklavatı açmadan döndüm eve. Dragos kartal hattı inanılmaz kalabalık. Araç bırakmaya yer yok, sabah akşam sahil yolunu kullanırım ben koskoca yaz boyunca böyle kalabalık görmedim. Havalar serinlese biraz da rahat etsek..

Gece 3 gibi gitsek tenha olur mu ve balik o saatte devam eder mi

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back