Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yani maltepe-kartal hattına dişli girmedi hala.
Perşembe akşam yağmur olmazsa yemliye inmeyi planlıyordum
Maltepe dolgu alanından yazan çizen yok, genelde balık olduğunda kimse yazmaz...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi kac msj ustteki raporda yazmistim 1 hafta kadar once nerdeyse ayni noktadan 1 adet guzel boy sarikanat kiyilatabildim ama kayaliklara düşüp dalga aldi goturdu.

yok abi balık falan yok dolguda alan belki tek tüktür.... iki koca mendirek var güzel kayalıklar, dere ağazları var kefaller var ama 3 senedir ya bana denk gelmedi ya da yapmadı... beklenti büyük ama balık yapmıyor birtürlü.

yok abi balık falan yok dolguda alan belki tek tüktür.... iki koca mendirek var güzel kayalıklar, dere ağazları var kefaller var ama 3 senedir ya bana denk gelmedi ya da yapmadı... beklenti büyük ama balık yapmıyor birtürlü.
Yarın ve ertesi gün lodos görünüyor şiddetli.
Lodosun arkası su bi karışırsa şayet balık belki girer bizim buralara. Olmazsa bu sezonu da unutalım...

Yarın ve ertesi gün lodos görünüyor şiddetli.
Lodosun arkası su bi karışırsa şayet balık belki girer bizim buralara. Olmazsa bu sezonu da unutalım...

Denizdeyim şuan Fenerbahçe aciklari tatli bi lodos var 17:00 den sonra sağlam lodos yapacak 7-8 şiddet anlik çıkacak.20:00 de sağanak var o saate kadar eser sonra kalir.yarinda lodos .persembe kuzeylecek hava

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

45909 dosyayı görüntüle ilk spin avim.. balikcida yem bulamayinca, umitsizlikten sansimi spin ile denedim kismet bu ikisineymis🙂 suyun uzeri oynak doluydu...
19 ekim 2016 da dolgu alanda çarşaf gibi suda sakin havada ilk spin avımı yapmışım, bunun sabah suyunda da almıştım 3 tane, giden arkadaşlar da ikişer üçer alıyordu, arkadaşım akşam suyunda 6 parça almıştı, şok olmuştuk, pazar günüydü lodos bir havada balık almayan spinci yoktu, sahte patlatan da olmuştu, telefonla konuşurken sarmadığı halde alan da ama yine balık az diyip şikayet ediyorduk, keşke şükretseymişiz 🙂 o yıldan beri dolgu alandan spin ile kovaya atacak büyüklükte balık alamadım, son iki yıldır hiç alamadım 🙂
Hatta dolgu alan ilk açıldığında 2013 olması lazım kurşun arkası palamut alındığı efsanelerini de duymuşluğumuz var 🙂
Uzattım biraz ama LRFde de spinde de malesef verimsiz bir bölge oldu ya da yeterince kovalamıyoruz.

Son düzenleme:
19 ekim 2016 da dolgu alanda çarşaf gibi suda sakin havada ilk spin avımı yapmışım, bunun sabah suyunda da almıştım 3 tane, giden arkadaşlar da ikişer üçer alıyordu, arkadaşım akşam suyunda 6 parça almıştı, şok olmuştuk, pazar günüydü lodos bir havada balık almayan spinci yoktu, sahte patlatan da olmuştu, telefonla konuşurken sarmadığı halde alan da ama yine balık az diyip şikayet ediyorduk, keşke şükretseymişiz 🙂 o yıldan beri dolgu alandan spin ile kovaya atacak büyüklükte balık alamadım, son iki yıldır hiç alamadım 🙂
Hatta dolgu alan ilk açıldığında 2013 olması lazım kurşun arkası palamut alındığı efsanelerini de duymuşluğumuz var 🙂
Uzattım biraz ama LRFde de spinde de malesef verimsiz bir bölge oldu ya da yeterince kovalamıyoruz.

Bir de aralıktan hazirana kadar dişli alıyormuşuz 🙂

Eskilere bakarken denk geldi
Hazirana kadar balık aldık ama balıkçıdan yada dondurulmuş.
🤣🤣🤣

Erkan Abi her sene aynı muhabbeti yapmışız burada 🙂 hala da para ve zaman harcıyoruz 🙂 geldiğimiz nokta hep aynı 🙂

Ama 2018 yanlış hatırlamıyorsam dönüş balığı çok güzel av vermiş ; ben şahsen dönüş balığını kaçırıyorum, konstantre olamıyorum 🙂 eylül 1 de şalter atıyor 🙂

Merak ettiğim bir şey daha var bostancı ido - suadiye otel tarafı hiç av vermez mi? giden bilen var mıdır?

2 gün öncesine kadar Üsküdar Salacak boğaz giriş hattı iyi av verdi ama balık boyları sarıkanata zor erişir haldeydi. LRF grubunda zaten paylaşmıştım. Onun haricindeki günlerde tek tük alındı. Tabi öncesinde pendik kartal tarafında denedim tık yoktu. Havalar düzelsin kartal marina ve dolgu hattını son kez deneyeceğim. LRF veya SPİN için boğazın akıntı olmayan yerlerini tespit edip avlanırsanız çok daha verimli olur kanaatindeyim.

geçen cuma üsküdarda yaklaşık 2,5 saat spin yaptık iki arkadaş, ben bir sarıkanat aldım yarım saat saonra arkadaş aldı bir tane... boylar malesef anca sarıkanat. zaten bu ara lüferi bulduk bulduk bulamadık sonrası hep sarıkanat...

Yani maltepe-kartal hattına dişli girmedi hala.
Perşembe akşam yağmur olmazsa yemliye inmeyi planlıyordum
Maltepe dolgu alanından yazan çizen yok, genelde balık olduğunda kimse yazmaz...

Gitmeden burdan yazarsan, dusuk de olsa bir ihtimal eslik edebilirim 😉

Back