E
Erden Eren
Misafir
Bak yaaa.Bence oltayı bırak Erden
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bak yaaa.Bence oltayı bırak Erden
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evvelki gün akşam suyuna İstavrite gittim, LRF ile yakından 29 parça aldım. İspari, Hani, Sivri Burun Karagöz, aldım. Bir de iri boy Eşkina'yı kamışla dışarı alamadığımdan ipi tutmaya çalışırken kaçırdım. 1 kez oynak oldu, spine döndüm fakat 1,5 saat vuruş dahi olmadı. Bol şans...3 4 gündür spin'e cıkamıyorum meralarda hareketlilik mevcut mu ?
istanbul içi şartlarında mükemmele yakın bir gün geçirmişsiniz. Tebrikler...Evvelki gün akşam suyuna İstavrite gittim, LRF ile yakından 29 parça aldım. İspari, Hani, Sivri Burun Karagöz, aldım. Bir de iri boy Eşkina'yı kamışla dışarı alamadığımdan ipi tutmaya çalışırken kaçırdım. 1 kez oynak oldu, spine döndüm fakat 1,5 saat vuruş dahi olmadı. Bol şans...
Teşekkür ediyorum Lrf'miz yok malesef spin ile de slikonda baya başarısızım mecbur rapalaya devam.Evvelki gün akşam suyuna İstavrite gittim, LRF ile yakından 29 parça aldım. İspari, Hani, Sivri Burun Karagöz, aldım. Bir de iri boy Eşkina'yı kamışla dışarı alamadığımdan ipi tutmaya çalışırken kaçırdım. 1 kez oynak oldu, spine döndüm fakat 1,5 saat vuruş dahi olmadı. Bol şans...
Hava durumu, basınç, akıntı, rüzgar vb. durumlara göre mera değiştirerek elde ettiğim sonuçlardır.istanbul içi şartlarında mükemmele yakın bir gün geçirmişsiniz. Tebrikler...
Lrf'de silikon ve baby glow jigle ayrı ayrı günlerde Çinekop alanları gördüm. Sanırım şu sıra Çinekop kıyıdan geçiyor. Belki şans ama denk gelirse ne ala.Teşekkür ediyorum Lrf'miz yok malesef spin ile de slikonda baya başarısızım mecbur rapalaya devam.
Hava durumu, basınç, akıntı, rüzgar vb. durumlara göre mera değiştirerek elde ettiğim sonuçlardır.
[/QUOTE
O kadar matematiğini yapamıyorum daha maalesef. Bende aşağıdaki çinekopu lrf ile aldım ama silikon değil sahte vardı ucunda. kayalık bölgede olduğum için resim güzel çıkmamış yaprak gibi duruyor ama balık çinekop boyutlarında. Gerçi bunu da suya iade ettim yaprak ya da çinekop olması önemli değil. Bunun harici 1 vuruş daha aldım ama yakalanmadı. 2 saatlik avdaki hasılat bu. Kartal tarafında.![]()