Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

E

Erden Eren

Misafir
@Erdem82 Öncelikle selamlar.
Ben hiç anlamam o dediklerinizden. =))))
Surf kamışı ile avlanıyorum hocam. Yem olarak da eşkinada boru kurdu, istavritte midye, diğer avlarımda ise karides kullanırım. Eski kafa, eski usul benimkisi. :)

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Sezonun 4. Lrf avı ekip her zaman ki gibi şıkır şıkır :) @Umut19 @Bedri35 zaten halihazırda lrf ile av yapıyolardı sanırım artık bende lrfci oldum :) @Gorkembjk de misafir olması ile keyifli güzel anıların olduğu bir av oldu birçok kişinin bildiği bizim için yeni olan noktalardan birinde seyrek ama iri istavirtler ile başladığımız avı daha garanti gördüğümüz merada devam ettirmek istedik fakat arası 10 dk olan 2 merada hava şartları anca bu kadar zıt olabilir isparilerin de ortama girişi ile hali hazırda enflasyon ile mücade eden silikonları isparilerin hain emellerine teslim etmeden tekrar başladığımız meraya döndük ve avı orda sonlandırdık :)
Şahsi olarak lrf de istavrit ile mücadele etme fikri ilk başta çok saçma gelirken şuan her boş anımı isvarit ile değerlendirme dürtüsüne engel olamıyorum :)

Ekli dosyalar

Gorkembjk

Aktif Üye
Adı
Görkem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sezonun 4. Lrf avı ekip her zaman ki gibi şıkır şıkır :) @Umut19 @Bedri35 zaten halihazırda lrf ile av yapıyolardı sanırım artık bende lrfci oldum :) @Gorkembjk de misafir olması ile keyifli güzel anıların olduğu bir av oldu birçok kişinin bildiği bizim için yeni olan noktalardan birinde seyrek ama iri istavirtler ile başladığımız avı daha garanti gördüğümüz merada devam ettirmek istedik fakat arası 10 dk olan 2 merada hava şartları anca bu kadar zıt olabilir isparilerin de ortama girişi ile hali hazırda enflasyon ile mücade eden silikonları isparilerin hain emellerine teslim etmeden tekrar başladığımız meraya döndük ve avı orda sonlandırdık :)
Şahsi olarak lrf de istavrit ile mücadele etme fikri ilk başta çok saçma gelirken şuan her boş anımı isvarit ile değerlendirme dürtüsüne engel olamıyorum :)
Ev sahipliğiniz için çok teşekkürler. Oldukça keyifli bir av geçirdik. Artık kayınvalidemleri daha sık özleyeceğim😀😀😀

glia

Yeni Üye
Adı
metin
Eşkina yumurtlama dönemine girdiğinden Ağustos ortasına kadar taş altında takılır pek çıkmaz. Berkley kullanırsanız şansınız biraz daha artar.
gulp silikon çok denedim hiç vuruş alamadım...değiştirip canlı yeme geçtiğimde verim aldım...ben kendi açımdan silikon kullanımını bıraktım

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın

herooo

Aktif Üye
Adı
kasım
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sa Küçükyalı mendirekte balık durumu nedir rapor alabilirmiyim dostlar istavrit fln

pars

Aktif Üye
Kimse söylemez ama bu zamanlar sabah 05:00-07:00 ve akşam 20:00-21:30 Pendik spin lüfer, çinekop zamanıdır. Saatlere uymazsanız boş dönerseniz, spin hedef ise bu saat aralıklarıda av yapmalısınız. 10dk çok şey fark eder inanın bana. Herkese rastgele

SametÜçüncü

Yeni Üye
Adı
SAMET
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kimse söylemez ama bu zamanlar sabah 05:00-07:00 ve akşam 20:00-21:30 Pendik spin lüfer, çinekop zamanıdır. Saatlere uymazsanız boş dönerseniz, spin hedef ise bu saat aralıklarıda av yapmalısınız. 10dk çok şey fark eder inanın bana. Herkese rastgele
Üstat bilgi için teşekkürler, Pendik'te tam olarak nerde? Pendiğe uzağım oraları pek bilmem ama anadolu yakasındayım o yüzden çok bilmiyorum.