Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

E

Erden Eren

Misafir

Video paylaşmamaya özen gösteriyorum, alkolden ötürü hem dediklerim anlaşılmıyor hem de çenem düşüyor diye. :)
Ama arada sırada yüklemekte fayda var, beni tanımayanlar, bilmeyenler atıyorum zannetmesin diye. :D

Oltası suda olan tüm hobidaşlara selamlar, güzel avlar.

pars

Aktif Üye
Erden selamlar,
Biraz fazla değil mi 10kg. 2kg tutsan diğerleri denizde kalsa sanki daha adil bir dünya olur.

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Lrf hızlı başladı, çabuk bitti :) Kraça gelmesinden de sıkılmanın etkisiyle @Bedri35 ve @Umut19 ile bir değişik arayışa girdik :) biraz da minekop duyumuyla yemli av yapmaya yöneldik. Şansımıza, aynı gün balıkçıya gelen sülünez de aşırı taze olunca keyifli ve bol aksiyonlu bir av günü geçirdik. 2 kg gelen bu kırlangıç ile de avı sonlandırdık.
Kalama alıp kafayı 5-6 tur çevirerek yemi sürükleyen, sonrasında tasmayı yemeyen arkadaşla da bir sonraki av gününde hesaplaşırız, umarım :)
Takım Bilgisi ;
Klasik dip takımı 2 köstek 1/0 iğne
100 gr kurşun

Ekli dosyalar

Gorkembjk

Aktif Üye
Adı
Görkem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Lrf hızlı başladı, çabuk bitti :) Kraça gelmesinden de sıkılmanın etkisiyle @Bedri35 ve @Umut19 ile bir değişik arayışa girdik :) biraz da minekop duyumuyla yemli av yapmaya yöneldik. Şansımıza, aynı gün balıkçıya gelen sülünez de aşırı taze olunca keyifli ve bol aksiyonlu bir av günü geçirdik. 2 kg gelen bu kırlangıç ile de avı sonlandırdık.
Kalama alıp kafayı 5-6 tur çevirerek yemi sürükleyen, sonrasında tasmayı yemeyen arkadaşla da bir sonraki av gününde hesaplaşırız, umarım :)
Takım Bilgisi ;
100 gr kurşun
O sülünezi jighead'a taksan daha iyi olmaz mıydı bizim buralarda kıraça artık sıktılar😀😀

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın

Gorkembjk

Aktif Üye
Adı
Görkem
Kan Grubu
O Rh Pozitif

huseyind

Daimi Üye
Adı
Hüseyin
Takım Bilgisi ;
100 gr kurşun
Maşallah. Bu balık nasıl pişiriliyor?

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
E

Erden Eren

Misafir
Erden selamlar,
Biraz fazla değil mi 10kg. 2kg tutsan diğerleri denizde kalsa sanki daha adil bir dünya olur.
Selamlar benden, bizden. :)
Önemli bir noktaya parmak basmışsınız. İzah etmekte fayda var.
Mesela ben yazları ayda ortalama 25 kez civarı balığa çıkıyorum. Ama ayda 1 hadi taş çatlasın belki 2 kez balık yiyorum. Tuttuğum balıkların tamamına yakınını -yoksulluğu kaderi olarak görenler hariç- ihtiyaç sahiplerine dağıtıyorum. Eşkina, çinekop tarzı balıkları ise ya kendi ya da eşimin ailesi ile onların çevrelerine veriyorum. Mesela ben bu sene toplamda 30 kadar eşkina tuttum ama hayatımda hala eşkina tatmadım. Anlayacağınız ben açgözülülük yapan bir avcı değilim aksine olması gerekenden bile daha az balık tüketen, kendi avının tamamına yakınını yukarıda saydığım kitleye dağıtan birisiyim. O yüzden de kendi adıma 6-7 kilo balık tutmuş olmamın bir sakıncası olmadığı kanısındayım. Mesela o son videodaki avdan bir önceki avımı arkadan geçerken sürekli sirenle, sesle selam veren, hal hatır soran emniyet mensubu arkadaşlara vermiştim. Bu avı da ben kafam aşırı güzel, gelir gelmez sızmışken eşim sanırım 3 eşit parçaya bölmüş ve balık dondurucusuna atmadan yaşlı komşularımıza dağıtmış.
Durum bundan ibaret yani. :)

E

Erden Eren

Misafir
Takım Bilgisi ;
100 gr kurşun
Ömer videolarınızı gördüm, çok cici bir av olmuş. Devamı gelsin diyorum ama şu kıraça hatta kıraça altı balıkların artması avlarımızı gerçekten zorlaştırıyor. Bir de dün dişli gezinmiş bizim orada, o da standartın çok altında bir ava sebebiyet verdi. Gelenlerin de çoğu ufak boylardı. Kedi olmayınca suya iadesi çok eziyet oluyor hayvancağızların. Kayalıklardan atınca betona düşmüş gibi çakılıp, yüzemeden duruyorlar öylece.
Selamlar, güzel avlar.