Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Bizim bu hatta kaç gündür eşkina avı paylaşmadığımı fark ettim. Bu bağlamda bu geceden selam mahiyetinde pek bir ideal boy bu eşkina paylaşıyorum.

Gerçi Gordon's etkisiyle fotoğraf çekiyorum zannederek kısa bir video çekmişim ama idare artık. :)
Erden slm,
Karadeniz'de sıklıkla eşkina için çin kurdu kullanıldığına şahit oldum. Sen denedin mi çin kurdunu hiç?

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E

Erden Eren

Misafir
Barış selamlar. Özlettin kendini. :)

Ben de Karadeniz'de, yani Şile civarındaki balıkçı barınakları ve koylarında hep bahsettiğin ürünü yani Ayvacık solucanını kullanıyorum. Neden dersen orada teke çıkarma şansım yok diye biliyorum açıkçası.
Ayrıca boru kurduna tövbeliyim ben. Kaç kez 7-8 paket almış olmama rağmen toplamda 1-2 paketlik yem çıktığına ve merada resmen paramla rezil olduğuma, çaresiz kaldığıma, sinirden adeta kudurduğuma şahit olmuşumdur.
Ayrıca birkaç paket fazla alabilmek için adamlara resmen yalvarırdık, önden para falan yollardık vesaire vesaire. Şimdi alsınlar o kurtları .....! :) :) :)

Ayvacık solucanı ile eşkina ve minekop aldım o hatta. Bilgine.

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Barış selamlar. Özlettin kendini. :)

Ben de Karadeniz'de, yani Şile civarındaki balıkçı barınakları ve koylarında hep bahsettiğin ürünü yani Ayvacık solucanını kullanıyorum. Neden dersen orada teke çıkarma şansım yok diye biliyorum açıkçası.
Ayrıca boru kurduna tövbeliyim ben. Kaç kez 7-8 paket almış olmama rağmen toplamda 1-2 paketlik yem çıktığına ve merada resmen paramla rezil olduğuma, çaresiz kaldığıma, sinirden adeta kudurduğuma şahit olmuşumdur.
Ayrıca birkaç paket fazla alabilmek için adamlara resmen yalvarırdık, önden para falan yollardık vesaire vesaire. Şimdi alsınlar o kurtları .....! :) :) :)

Ayvacık solucanı ile eşkina ve minekop aldım o hatta. Bilgine.
Uzun zaman oldu eşkina avı yapmadım. Bu sene niyetlendim hep bir aksilik çıktı.
Pendik marina dan eskiden güzel teke çıkarırdık fakat müsilaj olayından sonra marinada da bi temizlik yaptılar, yosun yapısı bozuldu sanki o gün bu gün tekeyi bulan yok. Kısmet olursa bir av yaparız inşallah bi gün, ben boğaz sezonunu açtım geçen hafta. Yaklaşık 1,5 aydır Şile Ağva taraflarında spin yaptık ama nafile. Lüfer Karadeniz'in Trakya tarafından aktı sanki boğaza, şile tarafı verimsiz geçti...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ktg666

Aktif Üye
Adı
KEREM
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bir zamanlar suadiye otelin önündeki iskeleden, c.bostandan, modadan, k.köy rıhtımdan ne güzel spin haberleri gelirdi, şimdi biz de malesef sos medya yüzünden denemek yerine , balığın olduğu yere yol yapıyoruz, sonrası malum kalabalık keyifsizlik...