E
Erden Eren
Misafir
SAHADAN SELAMLAR !
Ekli dosyalar
-
69.6 KB Görüntüleme: 68
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Erden slm,Bizim bu hatta kaç gündür eşkina avı paylaşmadığımı fark ettim. Bu bağlamda bu geceden selam mahiyetinde pek bir ideal boy bu eşkina paylaşıyorum.
Gerçi Gordon's etkisiyle fotoğraf çekiyorum zannederek kısa bir video çekmişim ama idare artık.![]()
Uzun zaman oldu eşkina avı yapmadım. Bu sene niyetlendim hep bir aksilik çıktı.Barış selamlar. Özlettin kendini.
Ben de Karadeniz'de, yani Şile civarındaki balıkçı barınakları ve koylarında hep bahsettiğin ürünü yani Ayvacık solucanını kullanıyorum. Neden dersen orada teke çıkarma şansım yok diye biliyorum açıkçası.
Ayrıca boru kurduna tövbeliyim ben. Kaç kez 7-8 paket almış olmama rağmen toplamda 1-2 paketlik yem çıktığına ve merada resmen paramla rezil olduğuma, çaresiz kaldığıma, sinirden adeta kudurduğuma şahit olmuşumdur.
Ayrıca birkaç paket fazla alabilmek için adamlara resmen yalvarırdık, önden para falan yollardık vesaire vesaire. Şimdi alsınlar o kurtları .....!![]()
![]()
Ayvacık solucanı ile eşkina ve minekop aldım o hatta. Bilgine.