Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Beni aradığında endişelenecek bir şey olmadığını söyledim. Amonyak sürmen yeterli gelecekti. Biraz ağrı yapar sonra geçer. Geçmiştir zatenevet abi ferhata söyledim hamdiyi bi arayıp sor diye acile gittik ama nasrettin hocanın bir hkayesinde nasrettin hoca ağaçtan düşer hekim hekim diye koşturur etrafındakiler nasrettin hocada durrun yahu beni dinleyin der bana hekim değil ağaçtan düşen birni getirn..ağaçtan düşmemişsindir belki ama konuyla cok ilgili olduğun için tecrübelerinden faydalanmak istedim
Hay allah sizmiydiniz o kişiler. Biz de hemen solunuzda iki kişi atıyorduk olta. Hatta arabaların başında da selamlaştık. Sertifikalı ilk yardımcı olmama rağmen kilit vuruldu sanki elime ayağıma o akşam. Geçmiş olsun. Umarım kötü birşey yoktur.son 3 seferdir kartal koctaş karşıısnda eşkina turmaya calışıyorum 1 haftada 3 kez gitmeme rağmen beceremedim dün akşam bi sikorpit yakalyıp acilide boyladımeşkina ykalamak nasip olmayacak heralde
![]()
insallah buyur gel takılalım ii olur sohbet falanO zaman bizde nargileyi kapıp gelelim.Zamanımız olursa 1-2 saat takılırız.