Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

coredon

Daimi Üye
Adı
FERHAT SARI
s.a gunaydın arkadaslar dun aksam bir kac vurus aldım 1 tane balık oltaya yakalandı ama onuda cekemedim takımla beraber denizde kaldı gene elim bos dondum ama olsun nargile keyfi ii gitti
Kusura bakma ben hafta içi çook yoğundum yorgunluktan evde otura kaldım.Balık vuruşu alman güzel.En azından vurmuş.Bir dahaki sefere görüşürüz.Elinde büyükçe termos birisini görürsen oda benim.Bende nargileden tanırım seni.:D

mgurlevuk

Yeni Üye
Adı
muhittin gurlevuk
dun aksam kartala eskineye gittim yemleri takıp attım denize istavrit geldi
bikackere aynı sey olunca hemen capariye gectim aksam 22-24 arası ii istavrit yaptı kıyıya 3-5 metre civarında haberiniz olsun aksam giderken yanınıza istavrit için caparide alın

B

budun

Misafir
s.a arkadaşlar bu sene henüz siftah yapamadım.nasipse kartal sahilde istavrite denemek istiyorum.istavrit durumu nasıl acaba? tavalık çıkarmı.saygı ile..

ceto

Yeni Üye
Adı
Çetin Çapar
Sabah erken saatlerde 15-20 adet tutulabiliyor.

onder

Daimi Üye
Adı
Önder Çapa
s.a arkadaşlar bu sene henüz siftah yapamadım.nasipse kartal sahilde istavrite denemek istiyorum.istavrit durumu nasıl acaba? tavalık çıkarmı.saygı ile..
Ben dün sabah saat 6-11 arası İndim. İstavrit pek yok olta atanların kovasında 3-5 tane balık vardı. Gece nasıl olur bilmiyorum.

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
Az miktarda kraça çıkıyor fakat balık çok ince. Zargana yavaştan başladı denemeye devam etmek lazım. 2 hafta önce 5 tane aldım fakat balıklar 25 30 cm civarı.

onder

Daimi Üye
Adı
Önder Çapa
Az miktarda kraça çıkıyor fakat balık çok ince. Zargana yavaştan başladı denemeye devam etmek lazım. 2 hafta önce 5 tane aldım fakat balıklar 25 30 cm civarı.
Pazar sabahı gümüşler çok oynak yapıyordu. Benim takımı da takip etti güzelce bir zargana. Olta atmayı denedim ama peşinden gelen olmadı. Bayramdan sonra iyiden iyiye başlar herhalde.

ORKA

Aktif Üye
Adı
ORHAN KAYNAR
maltepe kartal pendık tuzla rapor yok mu arkadaşlar