Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

Rıdvan Akalın

Daimi Üye
Adı
rıdvan akalın
şu eşkina işini banada bir tiyo verin yeri zamanı gelince ben sadece tv'den izledim ve çok güzel bir balık.İnşallah bende alırım...
herkese selamlar...

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
şu eşkina işini banada bir tiyo verin yeri zamanı gelince ben sadece tv'den izledim ve çok güzel bir balık.İnşallah bende alırım...
herkese selamlar...
Hoşgeldiniz, siteyi takip ederseniz zamanı gelince Eşkina avı için buluşma düzenliyoruz. Sizde katılırsınız bize.

popeye1907

Aktif Üye
Adı
Gökhan Yazıcıtunç
Hamdi bey merhaba, bizide unutayın Sedat abi ve ben de eşkina için hazır ve de nazırız :)

kartallı

Aktif Üye
Adı
Serdar Kartal'lı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
herkese selamlar...
Nisan sonunda şamadıralı olta ile,derinliği 4-7 m. arası ayarlayıp,teke,çavanoz ya da boru kurduyla akşam ezanıyla birlikte saat 22:00 ye kadar kesin alırsın arkadaşım merak etme...

Rıdvan Akalın

Daimi Üye
Adı
rıdvan akalın
şimdiden heycanlandım bu yıl aktifleştirdiğim denizde avlanma işi beni fena sardı sezonun başında acemi olmama rağmen bu yıl çocuklarıma haftada en az iki kez taze balık yedirdim çok şükür. çapari ile bi kerede iki adet palamutta çektim, bir oltası kopmuş hırsız oltamla lüferde tuttum yemi olmayan hırsız oltanın mantarıyla sarıkanatta. Çinekop ve istavritede doyduk çok şükür.Deniz ana sanırım bana torpil geçti. Kar başladığından beri ara vermiş durumdayım ama yarın sabah boğazda bi kısmetimi denemek istiyorum.
Her kese rast gele.

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
şimdiden heycanlandım bu yıl aktifleştirdiğim denizde avlanma işi beni fena sardı sezonun başında acemi olmama rağmen bu yıl çocuklarıma haftada en az iki kez taze balık yedirdim çok şükür. çapari ile bi kerede iki adet palamutta çektim, bir oltası kopmuş hırsız oltamla lüferde tuttum yemi olmayan hırsız oltanın mantarıyla sarıkanatta. Çinekop ve istavritede doyduk çok şükür.Deniz ana sanırım bana torpil geçti. Kar başladığından beri ara vermiş durumdayım ama yarın sabah boğazda bi kısmetimi denemek istiyorum.
Her kese rast gele.
Merhabalar,
Aramıza hoş geldiniz,yarınki av durumunun sonucunu güzel bir konu açarak paylaşırsınız umarım. :)
Rast gelsin.

evren28_fb

Yeni Üye
Adı
evren güneş
merhaba pendik kaynarca arasında son durum nedir acaba bilgisi olan varmıdır?herkese rastgele

caberia

Daimi Üye
Adı
Mustafa ÖZCAN
sabah oralardaydım karada kuyruk sallayıp dolaşan köpek olmadığı gibi denizde ise birtek hareket eden canlı göremedim rapalamdan başka oda boş gitti boş geldi :)

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Bu sabah itibari ile (Mollafenari) Sanırım adı,Dilovası tarafına çok erken yoklama amaçlı gittik,Saat 06-00 Da av yerindeydik,At-Çek,Şamandıralı takım,Dip takımı her türlü denememiz karşısında bir tek kıpırdama görmedik.

Güzel bir buluşma ve temiz hava aldık,Sıcak çayımızı ve Pastaneden aldığımız Peynirli-Otlu Poğaçamız eşliğinde afiyetle yedik ve güzel sohbetler yaptık ve öğlen civarı dönüş yaptık. :)