evren28_fb
Yeni Üye
biligi için teşekkürler.uzun zaman olunca çıkmayalı adamın içi kıpır kıpır olur.ne yapalım bizde temiz deniz havası alır geliriz.eşikina için ne der ustalar bu aralar olur mu?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bende merak ediyorum ama bir haber yok. En iyisi bu aralar gidip denemek olacakSelam arkadaşlar geçen sene bol bol zargana arada kefal avladığım kartal raporu verebilecek arkadaşlar varmı . Önümüzdeki Nisan ayında avlanmaya başlayacağım şu an için son durum nedir neler çıkıyor ?
Ben aslında Eşkinayı daha çok merak ediyorum, acaba kıylarımıza teşrif ettiler mi?GalibaBen 1-2 hafta içinde bir ziyarette bulunacağım bakalım kısmet
![]()
Canlı yem sorunu var yoksa, çoktan denemelere başlardımYoklamasını yapmak lazım, bende meraklandım ama vardır herhal biraz daha zamanı
Teke olsa daha iyi olur, ama onun içinde zaman ayırıp çıkartmak gerekiyor. Bir şekilde deneyeceğim yakalarsam sitede kesin görürsündemekki arkadaşlar daha çıkaramadılar , maltepe üstada sorarım inersem krtsuz ava çıkamam bende
Sabırsızlıkla beklerim , nerden avlandığınızı yazarsanız sevinirim . ben zargana raporlarını koçtaş önünden paylaşacağım kısmet olurda bir kaç haftaya inersem ta biTeke olsa daha iyi olur, ama onun içinde zaman ayırıp çıkartmak gerekiyor. Bir şekilde deneyeceğim yakalarsam sitede kesin görürsün![]()