Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

evren28_fb

Yeni Üye
Adı
evren güneş
cumartesi akşamı eşkine yi bi yokladık ama tek vuruş bile alamadık.kısmet değilmiş.önümüzdeki maçlara bakıciz artık.herkese rastgele

iskorpitx

Üye
Adı
samet ışık
merhaba arkadaşlar öle çok güzel rapor yazmayı beceremem ama elinizin pasının silinmesini istiyorsanız kamış ve çaparilerinizi alıp pendik veterinerliğin önüne gelebilirsiniz iki gündür fena sayılmayacak kadar istavrit yapmakta bilginize

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
merhaba arkadaşlar öle çok güzel rapor yazmayı beceremem ama elinizin pasının silinmesini istiyorsanız kamış ve çaparilerinizi alıp pendik veterinerliğin önüne gelebilirsiniz iki gündür fena sayılmayacak kadar istavrit yapmakta bilginize
Ben de Samet nerelere kayboldu diyordum :)

iskorpitx

Üye
Adı
samet ışık
abi ne desen haklısın vallahi bazı sorunlar vardı yoktuk ortalıklarda iki gündür çıkıyorum öyle fena değil balık durumu çok olmasada stres atılıyor yinede bugün saat 17:30 gibi veterinerliğin oralarda olacağım yine uğrarsan görüşürüz abi

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
abi ne desen haklısın vallahi bazı sorunlar vardı yoktuk ortalıklarda iki gündür çıkıyorum öyle fena değil balık durumu çok olmasada stres atılıyor yinede bugün saat 17:30 gibi veterinerliğin oralarda olacağım yine uğrarsan görüşürüz abi
Bugün uğrayamam ama bir ara haberleşip buluşalım.

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Pazar günü bende sitres ve pas atmak için tek başıma Dilovası'na gittim,Öğlene kadar yaklaşık 3 kg.İstavrit aldım,Çok güzel boydaydılar,Küçükleride denk gelsede usanmadan geri attım denize.

Sonrasımı...Anason kokularıyla bir güzel ağlatmadan götürdüm,Özlemişim doğrusu. :)

coredon

Daimi Üye
Adı
FERHAT SARI
Koçtaş önüde balık yapıyor diye haberler gliyor.İstavrit boğazdan değil de körfezden geliyor sanırım.

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Koçtaş önüde balık yapıyor diye haberler gliyor.İstavrit boğazdan değil de körfezden geliyor sanırım.
Ferhat merhaba,Ne var ne yok görüşmeyeli? :)

Bencede doğru tesbit olabilir,Gün boyu balık yapan bir yer görmedim ben daha,en kötü 15 dakika kesiyor gibi oluyor tekrar devam ediyor,ben Öğleden sonra saat 13-30 gibi bıraktım avı ama hala devam ediyordu.

Bu arada en kısa zamanda Maltepe tarafında buluşuruz takipde ol. :)