evren28_fb
Yeni Üye
cumartesi akşamı eşkine yi bi yokladık ama tek vuruş bile alamadık.kısmet değilmiş.önümüzdeki maçlara bakıciz artık.herkese rastgele
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben de Samet nerelere kayboldu diyordummerhaba arkadaşlar öle çok güzel rapor yazmayı beceremem ama elinizin pasının silinmesini istiyorsanız kamış ve çaparilerinizi alıp pendik veterinerliğin önüne gelebilirsiniz iki gündür fena sayılmayacak kadar istavrit yapmakta bilginize
Bugün uğrayamam ama bir ara haberleşip buluşalım.abi ne desen haklısın vallahi bazı sorunlar vardı yoktuk ortalıklarda iki gündür çıkıyorum öyle fena değil balık durumu çok olmasada stres atılıyor yinede bugün saat 17:30 gibi veterinerliğin oralarda olacağım yine uğrarsan görüşürüz abi
Pazar günü bende sitres ve pas atmak için tek başıma Dilovası'na gittim,Öğlene kadar yaklaşık 3 kg.İstavrit aldım,Çok güzel boydaydılar,Küçükleride denk gelsede usanmadan geri attım denize.merhaba arkadaşlar öle çok güzel rapor yazmayı beceremem ama elinizin pasının silinmesini istiyorsanız kamış ve çaparilerinizi alıp pendik veterinerliğin önüne gelebilirsiniz iki gündür fena sayılmayacak kadar istavrit yapmakta bilginize

Ferhat merhaba,Ne var ne yok görüşmeyeli?Koçtaş önüde balık yapıyor diye haberler gliyor.İstavrit boğazdan değil de körfezden geliyor sanırım.