Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

MoonLight

Aktif Üye
Adı
Abdullah Koç
Tamam abi. Yem sıkıntısı olmasa ben her Cuma geleceğim ama işte yem sıkıntısı yaşıyorum bu ara. Cuma akşamı getirseler sanki bir şey olacak ya neyse. İzmir' den getirtmek istiyorum şu ara eğer bir adres, site falan bulabilirsem.
Önder Abi,
Zıpkını kapıp geleyim bende :)

alperinal92

Yeni Üye
herkese iyi sabahlar. acemi bir balık avcısıyım. yaklaşık 1 saat sonra kartal sahilden sandalla istavrit ve mezgit avına çıkmayı planlıyoruz. sabahları balık durumu ne alemde eğer uyanık ve bilen bir kişi yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler.

evren28_fb

Yeni Üye
Adı
evren güneş
herkese selam.kısa bir rapor yazayım kimse yazmamış gidecek olan arkadaslar faydalanır.cuma akşamı akşam suyuna istarvit 3 arkadaş ortalama 1,5kg civarında tutabildik.akşam namazında sonra eşkineye denedik.saat 2 gibi avı sonlandırdık.1 eşkinbe 1 ispari alabildik ancak.ama istarvit bolca var.(kaynarca)herkese rastgele.

evren28_fb

Yeni Üye
Adı
evren güneş
herkese merhaba.son durum nedir acaba kartal pendik kaynarca arası bilgisi olan varmıdır? herkese rastgele

coredon

Daimi Üye
Adı
FERHAT SARI
Kıraça katliamına dikkat...Eline olta alan katliam yapıyor.eer akşam üzüntü içinde izliyorum.:(