Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

Kaan_t.dag

Yeni Üye
Adı
KAAN TÜRKMENDAĞ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar dün saat 6 :00 dan 9 :00 a kadar kartal sahilden sandalla açılarak 2 kilo istavrit aldım bilgilerinize

devil101

Üye
Adı
Kaan Yasin Çelik
Dün akşam 22:00 - 2:30 arası - 4 adet büyük boy eşkina
1 adet 3 kg vatos(derhal geri salındı) :)
8 adet büyük boy iskorpit aldık (salındı)
Yem olarak 50 adet canlı teke

ARkadaşlar rahmanlarda takılanlar için yeni bir avlak söylüyorum kendim keşfettim . Dragosta sahilde Fatih Üniversitesi hastanesi tam karşısında müthiş eşkina veriyor. Söylemeyi borç bildim :) Bu hafta gidecekler varsa toplanalım ...

Rastgele

iskorpitx

Üye
Adı
samet ışık
merhaba arkadaşlar zargana denemesi, yapan varmı yapması lazım şu aralar fikriniz varmı

devil101

Üye
Adı
Kaan Yasin Çelik
Selamlar ; zargana çok azda olsa başladı galiba. Benim arkadaşların teki aldıklarını söyledi ama 1 tane . Maltepe migros karşısında ... Sabah erken saatte dene bence . Bende tutmasını çok severim başalyacağım hazırlıklara :)

Bu arada dün dayanamdım yine dragosa gittim fatih hastanesi önüne tuttuğum en büyük eşkinayı 3 saat beklemenin sonunda çok şükür aldım . Uğrayan arkadaşlarla ratlaşırsak selamlaşalım :)

evren28_fb

Yeni Üye
Adı
evren güneş
herkese rastgele.istarvit durumu nasıldır aceb.

devil101

Üye
Adı
Kaan Yasin Çelik
herkese rastgele.istarvit durumu nasıldır aceb.
İstavit denememeni öneririm , dün yina ava çıktım dragosa istavrit tutan vardı fakat ; 3 tane 5 tane onlarıda umarım salmışlardır .

Dün tam güneş batarken 1 adet kikla(Büyük) tekeye geldi ,gece 12 de 1 adet eşkina(orta boyda) adlık haftaya devam edeceğim ,şimdilik görüşmek üzere (Dragos-Maltepe Raporudur).

srdr_bngl

Üye
Adı
Serdar BİNGÖL
devil101 artık bir fotografları görelim eşkinaların :)

devil101

Üye
Adı
Kaan Yasin Çelik
devil101 artık bir fotografları görelim eşkinaların :)
Tmm serdar ekleyeceğim . Bizim sahil biraz meraklı . Balık gördümü başımıza üşüşüyor amcalar dayılar uzun süren yorumlar. Alıp direk kovaya koyuyorum :) ama bölgeyide çeekceğim

devil101

Üye
Adı
Kaan Yasin Çelik
Eşkina , İSpari , Kikla vs elimdeki kalanlar bunlar şimdilik . Akşam iftara gdiyor balıklarımız . herkese rastgele .

Bunu az önce dragostan aldım biraz bulanık mekan ama eşkina sizin için çektirdim biraz küçük :) Mekan arkada mavi tabela Fatih Üniversite Hastanesi

Eşkina takımı hazırlarken ....

Diğer avlarım buzluktan :) (2 gün önceki)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Mert Yılmaz

Daimi Üye
Adı
Mert Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Eşkina , İSpari , Kikla vs elimdeki kalanlar bunlar şimdilik . Akşam iftara gdiyor balıklarımız . herkese rastgele .

Bunu az önce dragostan aldım biraz bulanık mekan ama eşkina sizin için çektim biraz küçük :) Mekan arkada mavi tabela Fatih Üniversite Hastanesi

Devil canlı tekeyi alıyormusun yoksa çıkarıyormusun.