Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

hakan_y

Yeni Üye
Adı
hakan yüksel
emre tebrik ederim kardeşim.. kaçırdığın eşkina baya iriydi neyseki iki yakışıklı aldın ..:)

Kasırgaemre

Aktif Üye
Adı
Adınızı Soyadınız
Sağolasın hakanabi

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Merhabalar,
Aramıza hoş geldiniz.
Bu akşam bir organizasyon buluşmamız var Pendik'de,buraya tıklarsanız konuyu göreceksiniz...https://www.baliksevdam.com/forum/eskina-avi-organizasyonu-13-04-2013-pendik-9025.html

Aramıza katılırsanız hem tanışır,hem sorularınıza cevapda almış olursunuz. :)
Buluşmayı gördüm gelmek çok istedim fakat üniversiteden bayadır görüşmediğim arkadaşlarım arayınca onlarla buluştum. Ama arkadaşlarımdan biride balık tutmayı sevdiğinden konuyu açtım inşallah bir daha ki buluşmaya iki kişi geleceğiz ama dediğim gibi istanbulda olta takımım yok hepsi yazlıkta :) Güzel bir takım önerisi ve nereden alabileceğimle ilgili öneri yaparsanız çok sevinirim. Bir dahaki buluşmaya inşallah oltalarımız hazır gelelim. :) Resimleri gördüm bu arada gerçekten çok imrendim.

ben foruma yeni üye oldum ama eskiden beri takip ederdim, paylaşımda bulunmak istedim geçtiğimiz haftasonu tütün mamulleri okulu oluyor heralde mavi binanın önündeki iskeleden kimse istavrit alamadı bir kaç tane....
Ben bu pazar pendik sahilden 3 tane istavrit alabildim herkes boş çekiyordu bir amca tek mezgit aldı 10 cm gibiydi. 19.30 da bırakmak durumunda kaldım. bugünde pendik sahilden kefal yoklamaya denizi iyice yemledim 6 da ordaydım 9 a kadar bekledim tek bir vuruş olmadı. kefal gibi hareket eden 5 cm boylarında birkaç sürü gördüm acaba daha büyümedilermi :) ? deniz yıldızı çoktu me birkaç 15 cm boylarında mezgit gözle seçiliyordu kıyıya yakın...

ismail67

Yeni Üye
Adı
ismail kaçar
kartal pendik civarında izmarit başladı mı acaba gideniniz varmı_?

ben kimseyi gormedim. arkadasim cumartesi kartalda kimse cekemedi diyordu....

onder

Daimi Üye
Adı
Önder Çapa
Kefal Ekmek yemeye başlamış. Ben bu sabah gezinti yaparken gördüm. Tutmak isteyen varsa kıbrıs sarmalarını hazır etsin.

ozan1977

Aktif Üye
Adı
ozan sağlam
küçükyalı istavrit başlamıştır..