Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
tebrikler güzel av olmuş,elin için de geçmiş olsun
Tebrik ederim.
maşallah lrf'yle böyle balık hayal galiba.
Ben böyle ava kolumu feda ederim..Tebrikler kardeşim.. Her daim Rastgelsin..
Biz bir balık için sabaha kadar çırpınıyoz sen bir sürü tutmuşun bu adalet miTebrikler...
Tebrikler
Güzel av olmuş
İrileri rastgelsin kardesim masallah![]()
Bereketli av olmuş
Daha iyileri rast gelsin
Ohoo ben oynamiyorum bu ne ya... Şakası bi tarafa lrf takımlarıyla nasıl keyifli olmuştur tahmin edemiyorumTebrikler
Maşallah devamı rastgelsin
Valla en sonunda malzemeleri denize attıracaksınız bize burda.
Tebrik ederim, ama artık kıçlarına iki tokat vurunda bu tarafa gelmeye başlasınlar yeter artık orda kaldıkları.
Bu arada Allah'tan atarken iğnenin olmadığını fark etmişsiniz, düşünsene iki saattir balık alırken küt diye kesiyor balıknasılda çıkarmış iğneyi.
Bir tanesinin gözü neden siyah, önce fotoshop sandım ama diğer resimde de var.
Çok güzel av olmuş, anlatım da harika daha ne olsun. Maaşallah, tebrikler
Maşallah... Daim olsun
Marmara'ya gelecek balık bırakmamışsınız
Hocam kilosu 3,5 TL ise ben 2 kilo istiyorum![]()
Tebrikler güzel rapor olmuş. fotolarda çok renkli.
Maşallah subhanallah.
Maaşallah çok güzel av yapmışsınız![]()
Beyler iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Bazı yorumlara yarıldım.Bereket budur her sene artarak devam etsin.
Senin kasayı dolu görünce ne yaptılar pekiBeyler iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Bazı yorumlara yarıldım.
@lufermania balığın gözü çıkmıştı onu çektim. Yoksa gözü siyah falan değil
Lrf ile bu kadar balık hayal değil. Yaptığım işin bi numarası falan yok.Kaşığı atıyorsun, balıktan kaçırıyorsun olay bu. Kaçan kovalanır hesabı bi şekilde gelip yapışıyor. Kalama çinekopun açamayacağı,sarıkanatın ara ara açabileceği, lüferin alıp götüreceği şekilde ayarlı. Ara sıra cırrrlıyor güzel oluyor. Birkaç metre ötede birkaç çaparici vardı. 2 tanesini görebiliyordum. Benden 15 dk kadar sonra gelmiştiler. Hemen hemen aynı saatte döndük. Tuttukları balık sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Sahteyle de alıyordum ama kullandığım sahteler küçük olduğu için iğneyi çıkarması zaman alıyor diye kaşıkla devam ettim. Lrf ile 45 parça çıktı. 10 gramlık sahteyle 3500 gram balık aldık. 1 koyduk 350 aldık. Daha ne olsun.
![]()