Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz MEB Sertifikalı Satış Uzmanlığı Kursu

eylmz

Daimi Üye
Sevgili arkadaşlar İşkur ile MEB arasında Eğitim alanında bir protokol imzalandı.Bunun doğrultusunda sertifikalı satış uzmanlığı, kasiyerlik ve emlak danışmanlığı kursu açıyoruz.
Kurslar 200 saat şeklinde ve hafta sonu veya hafta içi mesai saatinden sonra olacak.Kurs sonunda tüm kursiyerlere işletmelerde geçerli Milli Eğitim onaylı sertifika verilecek.
İlgili arkadaşlarım bana özelden ulaşabilir.Kurs Avcılarda açılacaktır.ÜCRETİZDİR.

Son düzenleme:

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Katılım şartımı:)

eylmz

Daimi Üye
Malesef üstad

mctymn

Daimi Üye
Adı
Mecit Yaman
İstanbul anadolu olsaydı mutlaka katılırdım. Öğrenecek çok eksik var.
Anadolu yakası açılacak kurs varmı ?

eylmz

Daimi Üye
Bilmiyorum hocam araştırmak lazım bu kursu ben organize ediyorum ihtiyacı olan varsa diye duyurayım dedim daha önce de insan kaynaklari yönetimi ve emlak danışmanlığı kursları verdim meb onaylı :) kurslar açtıkça burdan duyuru yapacagım

bilalkardas

Yeni Üye
Adı
bilal kardas
Kan Grubu
B Rh Pozitif
hocam emlak sektoru e tıcaret ile güçlenebilir. Bunun en guzel ornegı guvenılır olan bakırkoy gunluk ev kiralama şirketidir e ticaret olarak kendını gelıstırmıs ve mustarılerın mumnuniyetini kazanmıstır.