Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yusuf ben Siennayı uygun fiyatından dolayı tercih ettim. Ceymar 10 la arasında 180 tl fark vardı. Yoksa Ceymar 10 daha kompakt ,daha hafif ve LRF ye daha uygun. Ceymar 10 düşünürsen bende 2 tane sıfır var birini sana uygun fiyata verebilirim.Akif bey siz kamışın incelemesini yapmadan önce ben bu kamışı almıştım ve hala hiç kullanmadım makinami kaybettiğim için. Sırf daha hafif olsun diye okuma ceymar 10 (170gr) almak istiyordum ancak yazınızda kalite bakımından siennadan bahsetmişsiniz. Sienna ceymara nispeten daha mı tercih edilesi? Saygılar
Ne zaman istersen canım kardeşim.Abi süper paylaşım, insanlara bu işi sevdiriyorsun.
Bu arada spin takımımı bilirsinelimden bırakasım gelmiyor ama lrf sette istiyorum, sana zahmet bir ara görüşelim
![]()
Yorumlarınız için teşekkürler hocam. Alışveriş teklifiniz için mesaj attım size.Yusuf ben Siennayı uygun fiyatından dolayı tercih ettim. Ceymar 10 la arasında 180 tl fark vardı. Yoksa Ceymar 10 daha kompakt ,daha hafif ve LRF ye daha uygun. Ceymar 10 düşünürsen bende 2 tane sıfır var birini sana uygun fiyata verebilirim.