Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

UCUZ LRF ARAYIŞI !

roxy

Aktif Üye
Adı
Batuhan Candan

Onlins

Aktif Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
A Rh Negatif
Port fish wily nash 1-10 (-180tl)
Okuma aria 20 (85 tl)
Birde 35 tl’ye trabucco misina aldım.
Amatörüm, her vuruşu hissediyorum.Kaya balığın da bile zevki alıyorum.
takım set dahil 500 gram’ı geçmiyor.Çantayı sırtıma alıp eve yorgunluktan ölmeden geliyorum.

gkhnn

Aktif Üye
Adı
Gökhan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Akif abi bilgi ve tecrüben bu forumda en azından benim için çok faydalı oldu, olmayada devam ediyor.
Birde ideal spin takım işine el atarsan çoook memnun oluruz...
Rastgelsin...

fafafe123

Aktif Üye
Adı
Şahin Emre ASLAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
fujin boreas ile kıyaslanır mı? Zamanında boreası çok beğenmiştim.Fiyatıda yanlış hatırlamıyorsam 300 lira civarlarındaydı. Tabi o zamanlar piyasaya yeni girmişti.Fujin şuan bütçemin aşırı üstüne çıkmış.Bende şimdi aynı durumu yaşamamak için ayrıca alternatifim olmadığı için kudos rock fish kamışı sipariş ettim. Umarım boreasa yakın bir performansı olur. İmkanı olan varsa boreas ile kıyaslayabilir mi ? Her ne kadar boreası alamayacak olsamda merak ediyorum.

egemenozbeyli

Aktif Üye
Adı
Egemen
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Abi süper paylaşım, insanlara bu işi sevdiriyorsun.
Bu arada spin takımımı bilirsin :) elimden bırakasım gelmiyor ama lrf sette istiyorum, sana zahmet bir ara görüşelim :)

Yussuf1907

Yeni Üye
Adı
Yusuf USTA
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Akif bey siz kamışın incelemesini yapmadan önce ben bu kamışı almıştım ve hala hiç kullanmadım makinami kaybettiğim için. Sırf daha hafif olsun diye okuma ceymar 10 (170gr) almak istiyordum ancak yazınızda kalite bakımından siennadan bahsetmişsiniz. Sienna ceymara nispeten daha mı tercih edilesi? Saygılar

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Akif bey siz kamışın incelemesini yapmadan önce ben bu kamışı almıştım ve hala hiç kullanmadım makinami kaybettiğim için. Sırf daha hafif olsun diye okuma ceymar 10 (170gr) almak istiyordum ancak yazınızda kalite bakımından siennadan bahsetmişsiniz. Sienna ceymara nispeten daha mı tercih edilesi? Saygılar
Yusuf ben Siennayı uygun fiyatından dolayı tercih ettim. Ceymar 10 la arasında 180 tl fark vardı. Yoksa Ceymar 10 daha kompakt ,daha hafif ve LRF ye daha uygun. Ceymar 10 düşünürsen bende 2 tane sıfır var birini sana uygun fiyata verebilirim.

Yussuf1907

Yeni Üye
Adı
Yusuf USTA
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yusuf ben Siennayı uygun fiyatından dolayı tercih ettim. Ceymar 10 la arasında 180 tl fark vardı. Yoksa Ceymar 10 daha kompakt ,daha hafif ve LRF ye daha uygun. Ceymar 10 düşünürsen bende 2 tane sıfır var birini sana uygun fiyata verebilirim.
Yorumlarınız için teşekkürler hocam. Alışveriş teklifiniz için mesaj attım size.

Firtina0101

Yeni Üye
Adı
Ferhat
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ustam bir sorum Olacak elimde Okuma Ceymar ctx 10 var buna örme ip degil misina sarmam önerildi bu konuda bilgi verebilirmisiniz?