Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ucuz spin kamış yardımmm

imece

Üye
Adı
Erdinç İme
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Valla levrek için ideal ama lüfer için kullanacagin sahte ye bağlı ben 20 altı kullanmıyorum .bi tek shiner modeli var 19 gr oda zaten atim sıkıntısı yok :) ben memnunum shimano kamisimi kullanmıyorum artık yormuyor tabi tercih meselesi kimisinin marka takıntısı vardır kemal tanca giyer kimisi kemal tancaya ayakkabı yapan adamı bulur aynı modeli yarı fiyatına alir :) tercih meselesi bu isteyen denesin.
Kamış aksiyonu hangisi M mi MH mı?

emrah3305

Aktif Üye
Adı
emrah
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Valla ona bakmadım dostum bende devamlı alışveriş yaptığım yerin tavsiyesi üzerine almıştım internetten bi bak sana zahmet :) hiç merak etmedim işin açığı

kiniklar

Aktif Üye
Adı
sinan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
arayıp sormak lazım satıcıya heralde

emrah3305

Aktif Üye
Adı
emrah
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Aynen en sağlıklısı ucunu sormandaki amaç aksiyonmu yoksa atismi ben tarif ediyim .mh olmadığı kesin mh den sert ama ne hikmetse kamisin ucundan güç verilirse sahte ye esniyor ben atarken kamışı arkama alıp atmam öyle atamiyorum .Benim atış stilimde çok verimli başımın üzerinde daire çizip yandan atarım genelde kisitli alanda da bol alanda da sahteyle kamış arası 40 50 cm olur .bu tarzla diğer kamislarda atamıyorum atsam bile kamisin ucundan dolayı uzağa gitmiyor ..esnek kamış kullanamiyorum çok sert kamista olmuyor .bu tam aradığım aksiyonda atış stilime uyduğu içindir belki ama üç beş arkadas denedi onlarda beğendi ..neticede 35 tl bir sahte fiyatına bi kamisin olur ama sert havalarda kullanabilecegin bi kamış olduğu kesin..

kiniklar

Aktif Üye
Adı
sinan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
DAIWA Crossfire Lure Olta Kamışı

14-56gr 270cm

kulanan varmı bu nasıldır atar olarak orta yazmışlar iş yaparmı