Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ucuz Spin Kamışlar

Pellegra45

Aktif Üye
Adı
Süleyman ÇETİN
CORMORAN RED MASTER DROP SHOT 2.70M 3-30GR nasıl bir kamıştır bileniniz var mı? Bir de DropShot özellikli kamışlarla maket balıkla at çek yapılmasına uygun mudur?

m.ali

Yeni Üye
Ustatlar,sizden ricam bana 150 tl gecmiycek sekilde bogazda cinekop palamut istavrit at cek yapabilcegim makine+kamis onerirmisiniz, haftada bir gun mutlaka giderim

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Ustatlar,sizden ricam bana 150 tl gecmiycek sekilde bogazda cinekop palamut istavrit at cek yapabilcegim makine+kamis onerirmisiniz, haftada bir gun mutlaka giderim
Sen spinle bana bu balıkları boğazda nerede tutabileceğimi söyle, kamış benden hediye.. :D

Yakamoz

Daimi Üye
Adı
Kenan Ahıska
Ali bey yanlis konuda sormussunuz. Gecmis konulari arastirirsaniz birseyler bulabilirsiniz.

150TL yi gecmeyecek istavrit takimi bulabilirsiniz ama is palamut cinekop at cek dediginizde isiniz cok zor. Rakami 350-400TL lere yukseltmenizi oneririm.

Hic bir garantisi olmamakla birlikte dikkatli kullanimda bir kac sene isinizi gorebilecek uygun fiyatli onerebilecegim ucuz kamis olarak Eurofish Catana Surf 420 alabilirsiniz. Fiuatina gore iyidir. Ama atislarda 140 gr. kursunu kesinlikle gecmemelidir.

Uygun fiyarli makine ise cok daha karmasik bir konu. Cunku bogazda akintida palamut lufer bindigi zaman ucuz kamis ve makineler kiriliyor, disli siyiriyor, kolu dönmuyor, az bir yukte bile dansoz gibi kiviriyor. Size onerecegim en ucuz makine Okuma Compressa CP 65 olur. bir belki iki palamutu rahat ceker ama capariye üç palamut binerse cekmeyecektir. Ama o fiyata bu bence buyuk bir lukstur;)

Yakamoz

Daimi Üye
Adı
Kenan Ahıska
Boğazda at-çek, tatlısuda Turna'da kullanıyorum..
Eurofish Full Spin 240 Spin 10-25g

3-4 sene önce 11 TL ye almıştım.. deyim yerindeyse amele gibi kullandım kamışı. Yaşasa belki hala kullanıyor olacaktım. Taa ki kaldırımda araba sürmeye çalışan biri ezene kadar.
River Catch Stick 20-40 gr 240 cm

Daha önce aldığım Mitchel (modelini hatırlamıyor) ve Sillstarın güzel bir kamışı vardı.. Her ikisinide kırdım.. Uygun fiyatlı aldıklarım ise hala yaşıyor :) Heralde çok para verdiklerimize özen gösteriyoruz ondandır diye düşünüyorum. Uygun fiyatlı olanları ise hor kullanıyoruz hiç birşey olmuyo. İlginç bir istatistik :)
Bu kamisi es gecmeyin. Simde 11 TL ye alinamaz sanmiyorum ama 50-60 TL ye cok iyi bir kamistir. Wtd kamisidir.

m.ali

Yeni Üye
Peki bana kamis+ motor onerirmisiniz en uygun sekilde genelde arnavutkoy civarinda baliga giderim boyum 1.73 bana uygun uzunlukta kamis boyu ve makina solermisiniz uygun fiyatli ?

perfecto

Üye
Adı
Gökhan GÖKÇE, Beylikdüzü
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba ,

270 cm Daiwa Mini Spin 15-50 g öneririm. 55 tl civarıdır fiyatı. Daiwa Procaster 4000A (5,3:1 , 7+1 rulman, 404 g, Drag 6 kg, makineyi de makine için öneririm.