Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ucuz Spin Kamışlar

tahirkaya

Aktif Üye
Adı
tahir kaya
Okuma G-Force kamış 7-35 ve revenger - 25 denizdepo'da ücretsiz kargo ile satılıyor. Ucuz ve iş yapacak takım kurmak isteyenler inceleyebilirler.
Spin disiplinine epey yabancıyım.
Böyle bir set palamut, lüfer vb balıklarda iş yapar mı? Yoksa daha güçlü bir makina mı lazım?

Adı
Seydi ESER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Degisimi umarim kolaydir :) Malum lrf sezonu bitti biticek bende ceymar 25 ile g-force`u kombine edip spin denemelerine baslamak istiyorum. sabah sabah onumde ziplayan levrekler sinirimi bozuyor.
Değişim çok kolay, en uç halkanın bağlantı noktasını çakmakla 10-15 saniye ısıt, çekince hemen çıkıyor zaten. Yeni halkayı da takmadan önce kamışa hızlı yapıştırıcı sür direk tak, 6-7 saat sonra direk hazır.

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
G force uç değşiminden sonra sorun çıkrmadı kullanıyorum memnunum 2.40 , 14- 40 gr :harika: iyidir .

CanZ

Üye
Adı
Can Zeybektekin
Kan Grubu
B Rh Negatif
Değişim çok kolay, en uç halkanın bağlantı noktasını çakmakla 10-15 saniye ısıt, çekince hemen çıkıyor zaten. Yeni halkayı da takmadan önce kamışa hızlı yapıştırıcı sür direk tak, 6-7 saat sonra direk hazır.
Seydi hocam bilgilendirme icin tesekkur ederim. Kafama takilan bir soruydu bu iyi oldu cozumledigim :)

G force uç değşiminden sonra sorun çıkrmadı kullanıyorum memnunum 2.40 , 14- 40 gr :harika: iyidir .
Ben 10-30 gr. olani dusunmustum. Kullanmayi dusundugum sahtelerin gramajlarina bakiyim ilk once en iyisi :)

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Degisimi umarim kolaydir :) Malum lrf sezonu bitti biticek bende ceymar 25 ile g-force`u kombine edip spin denemelerine baslamak istiyorum. sabah sabah onumde ziplayan levrekler sinirimi bozuyor.
Karbon kamışların uçlarını değiştirirken dikkat etmek lazım,
Fiberglas kamışlar gibi çakmak,ateş kullanmamak lazım.
Karbon molekülleri aşırı sıcak altında yapı değiştirir.
Sıcak kaynamış sudan daha aşırı sıcak uygulamamak lazım.

GRAFTT

Aktif Üye
Adı
Erkan PLT
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Aşağıdaki 300 cm lık modeli İstanbul boğazı için nasıl sizce?

Dam Onliner Tele Spin 300cm 10-30gr Olta Kamışı - n11.com

Fiyatlar uygun iken bir spin set mi kursam diye düşünüyorum. 100 lira civarı bir kamış alabilirim.
65 lira fiyatla güzel bir kamıştır. Eğer uygun fiyata güzel bir kamış düşünüyorsanız alabilirsiniz. Yumuşak yapıya sahip bir kamıştır. Dikkat etmeniz gereken hususları misinanın geçtiği halkaların metal kısımlarıdır. Gerekli temizliği ve yağlamayı yaparsanız uzun süre size hizmet edecektir.

Emrecan Kaya

Daimi Üye
Adı
Emrecan Kaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@balikyakalayamayanbalikci hocam G-Force icin guzel yorumlar var ancak en uctaki porselen halkadaki puruz yuzunden misina kestigini forumda oldukca fazla arkadas yazmis. Bende almayi dusunuyorum o kamisi ancak en uctakini degsitiricem. LRF kamisinin ucu kirildigi icin elimde 3-4 porselen halka var alinca birtanesi ile degistiricem. Yorumlar cok iyi kamis icin
Yaş fındık sopası gibi bir kamıştır abi. Elinize alıp incelemeden karara vermeyin. Her yerinden esniyor kamış.

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif