Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ucuz yollu spin takım

duzensiz

Daimi Üye
Adı
Hüseyin Susulu
hiç bişeyde olmaz 7-8 kiloluk balılığı bile çekersin biraz sağlam misina sardın mı bide kalama kullanmayı gerçekten biliyosan 7-8 kilouk levreği bile alırsın bu arada makine bilya sayısının sürtünme ile ilgisi yoktur atışta ve şu kadar bi bilye saylı olacak diye bi sınırlamada yoktur isterse bilyasız olsun..
ANGEL KISS SOFT 0,22 mm 300 METRE MİSİNA
Angel Kıss Misina 0,22 mm kalınlığında, 300 metre uzunluğunda, 9,0 kg çekeri olan...

angel kiss var yüksek çekerli, 12,5TL fiyatı. bunuda takıma eklersem ve birazda kalama çalışırsam işimi görür sanırım? 35 liraya güzel takım olucak.

tomy77

Aktif Üye
Adı
Barış
Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
osman adamı neden kandırıyorsun kamış kırılıp makina sıyrılınca misina patlayınca karşılayacakmısın madem öle sen neden daiwa bilmem ne kullanıyorsun kullanmadığın bir ürünü tavsiye etme bence sonra sen hüküm giyersin kalama da bir yere kadar 3 kiloluk levrek kaç kilo kalama ister o makinanın maksimum kalaması o kadar olacak zaten :)

tomy77

Aktif Üye
Adı
Barış
osman adamı neden kandırıyorsun kamış kırılıp makina sıyrılınca misina patlayınca karşılayacakmısın madem öle sen neden daiwa bilmem ne kullanıyorsun kullanmadığın bir ürünü tavsiye etme bence sonra sen hüküm giyersin kalama da bir yere kadar 3 kiloluk levrek kaç kilo kalama ister o makinanın maksimum kalaması o kadar olacak zaten :)
para yoksada parasını sen mi vericekseksin daiwa alınca ??

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bence kesinlikle bir kamışın olmalı hemde kaliteli bir kamış benim kamıştan dolayı kaçırdığım balıkların haddii hesabı yok çok yumuşak oluşundan dolayı iğnenin oturmaması çok gürnen bir durum levrekten bahsediyorum 100 gramlık çinekop alabalıktan bahsetmiyorum kamışa asıldığınızda ucu aynı yerde kalıverir eğer çok sert kamış olur ise de bu sefer balığın kafa atışlarını karşılayamazsın balık misinada boşluk yapacaktır bir kere şöle düşün o levrek okadar zekii vede çevik olmasa o kiloya nasıl ulaşabilirdi tam ATAM ın tarif ettiği sporcu levre bence

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
inan öle bi düşüncem yok mesajı doğru oku
benim düşüncem sadece ucuz bir hobi olmadığıdır helede levrek düşünsene kamış makina 20 lira rapala x rap walk 20 lira :) ve sadece bir sahte daha ne çeşitler alacak

tomy77

Aktif Üye
Adı
Barış
inan öle bi düşüncem yok mesajı doğru oku
benim düşüncem sadece ucuz bir hobi olmadığıdır helede levrek düşünsene kamış makina 20 lira rapala x rap walk 20 lira :) ve sadece bir sahte daha ne çeşitler alacak
unutmayalım ki 1 lirayada levrek alınabilcek sahteler var..

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
sonuç varmı yazılıp çizilmiş kanıtlı ona bak sen ne saçmalıklar var piyasada kaç tanesine kandık ta sonra anahtarlık yaptım