emr200
Üye
İNSALLAH Bülent abi dönüşünü bekliyoruzgökovadaydım ,,bugün döndüm orada internete girmiyorum ....haftaya tekrar gideceyim,,bütün yaz oradayım artık ...
inşallah eskisi gibi biraraya geliriz ve tekrar balığa gideriz..![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
İNSALLAH Bülent abi dönüşünü bekliyoruzgökovadaydım ,,bugün döndüm orada internete girmiyorum ....haftaya tekrar gideceyim,,bütün yaz oradayım artık ...
inşallah eskisi gibi biraraya geliriz ve tekrar balığa gideriz..![]()
sevgili hamdi;gerçekten gökovanın en güzel mevsimi ve ben orada internet .tv gibi tüm iletişimlerimi kapatıyorum 4 ay sakin ve kafa dinliyerek geçiriyorum,,Ne güzel Bülent abi, senin yerinde olmak isterdimO güzelim denizde avlanmanın tadı başka
![]()
Nazik davetin için teşekkür ederim Bülent abisevgili hamdi;gerçekten gökovanın en güzel mevsimi ve ben orada internet .tv gibi tüm iletişimlerimi kapatıyorum 4 ay sakin ve kafa dinliyerek geçiriyorum,,
eğer yolunuz gökovaya düşerse beni bulmanız çok kolay....ve bunu içtenlikle söylüyorum ...kesinlikle beklerim çekinmeyin...tlf..göndericeyim...![]()
tekrarını bu gun yasadım böyle bir duygu olamaz güzel dilekleriniz için çok teşekkürler....Amatör balıkçının en zevkli ve renkli avlarından birisini çok güzel yaşamışsınız. Tekrarı için rasgele diyorum.