Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Usami Combo Pop

Spin on the beach

Daimi Üye
Adı
Cihan BALCI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Metak ediyorum bir ay bir buçuk ay sonra aynı şeyi diyebilşrmisin. Zaten işin kötü tarafı istemeden de olsa böyle yazarak reklamını yapıyoruz. Kullanan kullanöayan bişey var sanıp alıyor.
1.5 at sonra aynı şeyi diyemem tabiki. Her reklamı yapılan sahtede bu durum geçerli.

evrenersin

Aktif Üye
Adı
evren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Marmarada levrek için bu 3 ünü kullanıyom . Kırmızı kafa favorim stoklu halde duruyor . Kırmızı kafanın glowlu ve glowsuzunu duruma göre kullanıyorum.

Ekli dosyalar

sabora

Daimi Üye
Adı
Sabahattin BORA
Boyut, renk, dalan-yüzen, hoplayan zıplayan, bir dünya özellik. Hemen hemen %70'i sadece kozmetik farklar. Hangisi iş yapar ? Hemen hemen hepsi bir gün iş yapar. Gerçek olan tek bir şey var, karada hiç biri çalışmaz. Bol bol suyu dövmek lazım. İğneniz keskin olsun, rastgele...

evrenersin

Aktif Üye
Adı
evren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Patlak havada rüzgara karşı erimi baya düşük . Ancak yosundan kaçmak için ve Marmaranın çoğu yeri sığ olduğundan tercih ediyorum.Aksiyonu güzel. 100lük olanı tuzlu suya ideal bence. Sığ meralarda denenesi bir sahte.

Bu Renk kodu 223 galiba değilmi bende alıyım bitane ilk defa gördüm bu rengi

Son düzenleme: