Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Usta Bilgileri...

Klaser

Aktif Üye
Adı
Mustafa koç
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba hobidaşlar bölgemde genelde tekne avcılığı mevcut bu şartlarda makina alacağım araştırmalarım sonucu 2 makina buldum.
1-daiwa crossfire 5000
2-okuma ceymar 55
Aklıma takılan daiwada digigear dişli sistemi mevcut.kullananların yardımına ihtiyacım var...

Klaser

Aktif Üye
Adı
Mustafa koç
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yardımcı olabilecek varmı?

Klaser

Aktif Üye
Adı
Mustafa koç
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Azoreste kullandım sağlamlık rahatlık bakımından beğenmedim hatta burada satmıştım.devri yüksek azoresin

finansaldanışman

Aktif Üye
Adı
Erdem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kullandığım makine hem güç hem dayanıklılık ve ağırlık açısından gayet uygun olduğundan rahat olan Raw 2 55 fd yi önerebilirim.Kıyı tekne hatta spin de bile kullanabilirsiniz ve balıkla mücadelesi son derece iyi.

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba hobidaşlar bölgemde genelde tekne avcılığı mevcut bu şartlarda makina alacağım araştırmalarım sonucu 2 makina buldum.
1-daiwa crossfire 5000
2-okuma ceymar 55
Aklıma takılan daiwada digigear dişli sistemi mevcut.kullananların yardımına ihtiyacım var...
Her 2 seçiminizde Azoresten çok daha iyi değil. Her ikiside teknede kısa sürede problem yaratacaktır. Crossfire benim yemlide bile kastığı için torksuz bulduğum modellerden biri. Ceymar her ne kadar kısmen daha rahat olsada 1 sezon sonra akibeti soru işareti !
Tekne için normalde Tuzlu su için dizayn edilmiş ve belirttiğiniz bütçenin üzerinde modellere en azından fiyat performans makinası olan Shimano Socorro sw 6000 e bakmalısınız. Bütçeniz gerçekten çok kısıtlıysa yine fiyat performans ürünlerinden BALZERin TACTICS PILK 7500 modelini deneyin derim. Bu arada teknede işi yapan kamıştır, makina sadece boşu toplar. İşi makina yapsın diyorsanız o paralara öyle makina malesef yok. Tekneden kiloluk mercanı tıkır tıkır çekecek torkuyla çok beğendiğim 500 liralık makinalar da önerebilirim. Örneğin Spro gigantis 6000 torkta 3.9 devirli 20kilo draglı makinalarla başa baş yarışır. Yarışır ama teknede ömrü çokta uzun olmaz !!! Tuzlu su deyince 1 değil 3 kere düşünmenizi öneririm. Selametle.

ADİL AYKOL

Daimi Üye
Adı
ADİL A.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kardeşim ben teknede shimano spheros 6000 kullanıyorum 6 yıldır makine elimde ama biraz hor kullanıyorum balığa gidip gelince makine kilere iniyor giderkende alıp gidiyorum bu güne kadar hiç bir bakim veya yağlama yapmadım ben arsız makine bendende arsiz üzerine 20 lik ip misina sardım isimi fszlasiyla görüyor ve benide bu güne kadar hiç üzmedi salt-water olduğu için açmayada korkuyorum güvenik kimseye de veremiyorum parasını fazlasıyla hakediyor bir kere al bir daha dönüp arkana bakma bence

Yakamoz

Daimi Üye
Adı
Kenan Ahıska
Sen boyle usta deyince usta denizciler yazmaya cekinmis gururdan sayilir diye:) Usta denizciler tekneciler Tica Talisman markasini cok kullanir bu markanin modellerine bir goz at derim