Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

üstadlar yardım edebilir mi ?

eqrhas

Aktif Üye
Adı
SEDAT ERKAN
kamış tercihimi nasıl buldunuz ? linea effe sea master ? kıyıdan ,yemle avlanma için ?

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Bu iş için ayırdığın tam bütçeyi söylersen eğer başka alternatif önerilerde gelecektir.

BALIKCI 1

Üye
Adı
uğur soran
2 3 aylık bir tecrüben varsa şimdilik satıcının önerisi idare eder ama bir alayım tam olsun dersen surf için okuma safina noir 65 bir makina kamışda'da dam ın steelpower 4.20 yada 3.90 nı önerebilirim amaç spining (at-çek)ise olay farklı 40lık bir makina ve 2.70 -3.00 mt'lik parçalı bir kamış işini rahat görecektir Bunun yanında çoğu zaman kasnak olta kullandığım olmuştur.sonuçta balık yaptığın masrafa bakmıyor doğru zaman doğru yere bakıyor.şimdiden sana geçmiş olsun rastgele (bu arada çoğu balığın yumurtlama zamanı olduğu için biraz nazlılar ama gece iş değişiyor bilgine;))

Berkayy

Daimi Üye
Adı
berkay
ben izmir ve çevresinde kıyıdan avlanacağım , 2 3 aylık bir amatör balıkçılık tecrubem var , suanda yeni bir olta alıp kendimi biraz daha geliştirmek istiyorum . Bugün olta malzemeleri satan bir yere gittim ve bana AVENGER AV-45 ve LİNEA EFFE SURF SEA MASTER kamış önerdi . Sizlercede uygun mudur ? alternatiflere baktım LİNEA EFFE TURNA FRESH , LİNEA EFFE SPRİT SURF kamışları düşünülebilir mi ?
abi kaç gr kurşun ile kullanıcaksın makineni at çek mi beklemeli avlardamı kullanacaksın. Hangi balıkta vs. söylersen daha iyi yarımcı oluruz.