Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ustasından ahşap sahte balık yapımı - Müthiş

frenist

Daimi Üye
Adı
Cihan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba Arkadaşlar,

Youtube da nasıl yapılırmış diye ararken bu ustanın el yapımı ahşap sahteleri nasıl yaptığını hayranlıkla izledim. Evde bende yapayım, boş zamanlarımda diyen arkadaşlar varsa, örnek alabilir, teknikleri uygulayabilir. Yontma, kaplama, yüzdürme şeklinde sıralı videoları mevcut.

İlgilenen arkadaşlara bir faydası olur inşallah.

Ginei Ginkuni - YouTube

SUNAY GÜNGÖR

Aktif Üye
Adı
SUNAY GÜNGÖR
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İlgili linkte çok güzel rapalalar yapılmış, bu konuda tecrübeli Adanalı arkadaş ve abilerimizin de çok güzel çalışmaları var, ülkemizde ayrıca cam rapala ilk olarak Adanalı oltacılar tarafından yapılmış ve öncü olmuşlardır.

caberia

Daimi Üye
Adı
Mustafa ÖZCAN
Paylasim icin gercekten tesekkurler ama adamin sanatini izledikten sonra sadece izlemek yeterli diye dusunuyor insan cunku artik adam fabrikasyon gibi uretim yapiyo baya hunerli elleri hatta yetenek bile denebilir ben sahsen boyle bir uretim yapsam bu emegime degecek balik oldugunu dusunmem heleki attigimda takildigini dusunmek bile istemiyorum :)) adam resmen askla yapiyor paylasim icin gercekten tesekkurler

Volkan

Daimi Üye
Adı
Volkan
Sahteler şekil olarak güzel, belli ki ustalık ve aşk var, ama aksiyonları biraz kötü gibi, videolardan gördüğüm kadarıyla. Paylaşım için çok teşekkürler.

frenist

Daimi Üye
Adı
Cihan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bunu yapan usta Japonyada ve tanesi 350 lira. Bu paralar bizim için tabiki çok fazl ama fikir vermesi açısından güzel videolar :)