Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Uygun bütçeli spin set yardım ...

Okuma Dead Ringer 12-45 atarlı kamışı kullanıyorum, 258 cm ve 180 gram ağırlığı var. Aksiyonu- atımı oldukça rahat ve sap uzunluğu sayesinde koltuk altına alıp rahat aksiyon veriliyor. Cengiz Balıkçılık'tan internet fiyatlarının daha altındaki fiyata alabilirsiniz. Makine olarak da elimde Safina Pro spa 25'lik makinesi var, sanırım üretimi durdurulup aynı aksamlarıyla rengini değiştirip Dead Ringer serisini çıkardı diye biliyorum. İncelediğimde iç aksamı, kafa boyları dahil her şeyi aynı. Ben makinemden memnunum, 25'liğini hem spinde hem LRF'de kullanıyorum. Siz de 25 veya 40'lık makinesini edinebilirsiniz. Makine-kamış renk uyumu müthiş çok da şık duruyor :)
Emre bey ikisinin ortalama fiyatı nedir ? Yaklaşık olarak ?

onur_55

Daimi Üye
Adı
onur
Kan Grubu
A Rh Pozitif
okuma salina seaspin 10-40 270 cmkamış
shimano catana 3000 makine

İnternet fiyatlarının toplamı 200 lira yapıyor makine artı kamış olarak. Yerinden pazarlıkla daha uyguna alabilirsiniz tabi ki.
Gerçekten güzel bir öneri yapmışssınız.

Peki Catana 30 luk makine ve dx 2 70 14-40 spin kamış vs sizin söylediğiniz ekipman deseler .

Ne derdiniz ? Avantaj ve dezavantaj bakımından ? Sadece fikrinizi almak isteğimden soruyorum yanlış anlamayın : )

Cemoka57

Yeni Üye
Adı
Cemal M
Bütçem 150 biraz daha zorlasam 170 öğrenci bütçesine uygun bir takım arıyorum.

Catana dx 2.70 serisi ve 30 sfc makinası bana uygun gbi lakin fiyatı 250 Tl beni aşan bir rakam bu.

Bana max 200 g ağırlığı olan bir kamış ve orta sınıf ip destekleyebilen bir makine öneriniz olurmu ?

Yani az bütçeyle ole normal atımda kırılmayacak kadar en azından kullananı olan bilinen uygun bir kamış + makine istiyorm.

Benim için gerçekten önemli.

Düşük bütçelerle yapılmış diğer takım tavsiyelerine de açığım.

Umarım derdimi anlatablmişimdir yardımlarınızı tavsiyelerinizi muhakakk bkliorm
Bence ,Fina Pro-40 Olta Makinesi

1 Rulman.
Önden kalamalı.
270 gram ağırlık.
5.0 Devirli.
0.25mm/300 mt. misina sarım kapasitesi.

Fina Pro Olta Kamışı

240 cm uzunluk.
15-40 gram atar.
2 Parça.
117 cm kapalı boy.
241 gram ağırlık.

Bu set,124 tl,buna birde sahte,misina vb ihtiyaçlarını da alırsın

Spinlevrek

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Zaten İstanbul'dasın. Koy paranı cebine git bir mağazaya. Sana uygun bir set yaparlar. Önerim Okuma kamış, daiwa ya da shimano makina (eğer ağır demezsen spro) ve monofilament bir misina işini görür.

Emrecan Kaya

Daimi Üye
Adı
Emrecan Kaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Gerçekten güzel bir öneri yapmışssınız.

Peki Catana 30 luk makine ve dx 2 70 14-40 spin kamış vs sizin söylediğiniz ekipman deseler .

Ne derdiniz ? Avantaj ve dezavantaj bakımından ? Sadece fikrinizi almak isteğimden soruyorum yanlış anlamayın : )
Ben olsam Okuma markası düşünürdüm. Servis ve yedek parça garantisi ömür boyu var, ve gerçekten ilgili bu konuda Cengiz Balıkçılık.

Catana çok satan bir model, kullanıp memnun kalan da var, kalmayan da. Ben kullanmadığımdan yanlış yönlendirmek istemem. Bir kere denedim ve iş yapar bir makine olduğu kanısına vardım. Ama uzun vadede ne olur orasını bilemeyeceğim.

Benim tavsiyem, sezon açılana kadar bütçenizi birazcık arttırmanızdır. 60-70 lira kadar arttırabilirseniz Okuma Ceymar'ı düşünün derim. Ben de yakın zamanda alacağım inşallah, öğrenci bursumdan artırdıklarımı biriktirerek. Güven veren bir makine gerçekten de.

Ben olsam Okuma markası düşünürdüm. Servis ve yedek parça garantisi ömür boyu var, ve gerçekten ilgili bu konuda Cengiz Balıkçılık.

Catana çok satan bir model, kullanıp memnun kalan da var, kalmayan da. Ben kullanmadığımdan yanlış yönlendirmek istemem. Bir kere denedim ve iş yapar bir makine olduğu kanısına vardım. Ama uzun vadede ne olur orasını bilemeyeceğim.

Benim tavsiyem, sezon açılana kadar bütçenizi birazcık arttırmanızdır. 60-70 lira kadar arttırabilirseniz Okuma Ceymar'ı düşünün derim. Ben de yakın zamanda alacağım inşallah, öğrenci bursumdan artırdıklarımı biriktirerek. Güven veren bir makine gerçekten de.
Çok teşekkür ederim yönlendirici oldu .

hkn17

Daimi Üye
Adı
Hakan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Fladen Xtra Flexx 2.70 Metre 10-30gr
Shimano Hyperloop 4000 FB veya Shimano AX 4000 FB
güzel ikili olacaklarını düşünüyorum