Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Uzun Aradan Sonra Bu Olmalıydı... 7 Kasım İskenderun

djemo

Yeni Üye
Adı
Emrah Temizkan
Asker olmaya gitmeden elinizin pasını almışsınız. Sizi tebrik ederim.
Hemşehrili genç arkadaşım, 5. fotoğrafda en altta görünen balık muskar mı? yani sarıağız da derler. Eğer muskar ise onu almakla iyi etmemişsiniz. Ulaşabileceği boy ve kiloyu düşünecek olursak o daha bir bebek.
Evet hocam iki adet muskar var balıkların arasında, ama inanın bizler de duyarlı avcılar olaraktan bu boyunun bebek olduğunu bilmemekteydik şimdi sayenizde öğrenmiş olduk, ben o yakalandığında ne olduğunu dahi bilmiyordum teknedeki kaptan muskar olduğunu söyledi, ama yasaktır bu çok küçük vs herhangi birşey söylemedi malesef :(, biz de alıkoyduk balığı :S

soner Yılmaz

Aktif Üye
Adı
Soner Yılmaz
Size çok teşekkür ederim. Bu bir uyarı değil yanlış anlamayın, bilginin paylaşımı diyebiliriz.
Tekneden avlanan bir çok oltacının yanılgısıdır, Çok karşılaştım. Öncelikli hedef çipura ve türevi olunca bu boyda yakalanan her balık livara gönderiliyor. Size naçizane tavsiyem meranızda çıkabilecek balıkları cinslerine göre öğrenmenizdir.

sedatt

Aktif Üye
Adı
SEDAT AYDIN
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
evet gerçekten çok güzel bir av oldu çok keyif aldık.5. resimdeki balığı ilk defa avlıyoruz gerçekten limitlerini bilmediğimiz bir balıktı.bu sayede bunu da öğrenmiş olduk.bu tarz uyarıları dikkate alacağız.bu tarz bir hatalara engel olmak adına özellikle büyük iğneler kullandık ki küçük balıklara zarar vermeyelim.ama bu muskar da koca iğneyi mideye kadar indirmiş..yapacak bişe yok..aynı duyarlılığı denizlerimizi silip süpüren trollere de gösterelim lütfen.bizimki telafi edilebilir bir hatadır...ama bu troller yüzünden gelecek nesil balıkları ancak resimlerden tanıyacak neslini tüketyorlar resmen...herkese ii avlar diliyrum...

soner Yılmaz

Aktif Üye
Adı
Soner Yılmaz
evet gerçekten çok güzel bir av oldu çok keyif aldık.5. resimdeki balığı ilk defa avlıyoruz gerçekten limitlerini bilmediğimiz bir balıktı.bu sayede bunu da öğrenmiş olduk.bu tarz uyarıları dikkate alacağız.bu tarz bir hatalara engel olmak adına özellikle büyük iğneler kullandık ki küçük balıklara zarar vermeyelim.ama bu muskar da koca iğneyi mideye kadar indirmiş..yapacak bişe yok..aynı duyarlılığı denizlerimizi silip süpüren trollere de gösterelim lütfen.bizimki telafi edilebilir bir hatadır...ama bu troller yüzünden gelecek nesil balıkları ancak resimlerden tanıyacak neslini tüketyorlar resmen...herkese ii avlar diliyrum...
Ne güzel, bakın siz bu paylaşım sayesinde ve yine sizin söylediğinize göre yeni
bir şey öğrendiniz. Konu başlığı altında bir bilgilendirme mesajına uymak yada uymamak yine sizin elinizde. Fakat düzeltilmesi ne sizin nede benim elimde olmayan bir konuyu hedef kaydırcasına göstermekde yanlış. Yarın sabah toplanıp her trolün güvertesine kendimizi mi? zincirleyelim bunu mu? yapmalıyız.
Gerçekçi olalım ve yapabileceklerimize bakalım. Bakın ben yine yaptım.

sedatt

Aktif Üye
Adı
SEDAT AYDIN
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
biz elimizden geldiğince en doğrusunu yapmaya çalışıyoruz hocam.amacım hedef kaydırmak değil oradaki vurguyu yanlış anlamışsın.kendinizi bir yerlere zincirlemenize de gerek yok.biz hatamızı kabul ettik zaten.kimlerin denizleri tükettiği ortada.evet gerçekçi olalım.herkese oturduğumuz yerlerden mesaj vermektense neler yapılabilir ona bakmak lazım..iyi niyetle yazmış olduğum mesajı başka yerlere çekmeyin lütfen.biz saygı duyduk uyarımızı aldık.teşekkür ederiz.....

mahmutignak

Daimi Üye
Adı
mahmut ignak
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arkadaşlarınızla güzel bir av günü geçirmişiniz.Ellerinize sağlık.Afiyet olsun