Levrek@
Daimi Üye
- Adı
- Seyit SUNGUR
- Kan Grubu
- AB Rh Pozitif
Merhaba ;
Ben Seyit SUNGUR 1987 istanbul doğumluyum istanbul şişlide yasıyorum evli 1 çocuk babasıyım , özel bir şirkette idari işler departmanında filo yönetiminde calısıyorum 17 yasımdan beridir istanbulda kıyıdan avlanmaya calısan bir amatörüm , Balık sevdam ailesinin uzun aman öncesinde bir müdavimiydim , fakat hayat şartları koşturmaca hobiye ara vermek kadar , forumdanda beni malesef uzaklastırdı .
Uzun zaman sonrasında bir arkadasımın hadi balığa gidelim gitmeyeli 10 yıl oldu
demesi üzerine 1 mayısta küçükçekmeceden tekne ile çapariyle istavrit avı yaptık .. yine kurt düştü içime , sonra balık tutarken Balık sevdam geldi aklıma
Hamdi abiyi oğlu çağatayı , burada ki degerli abilerimizi , Hedef balık buluşmaları falan geldi gözümün önüne , ben evlenirken bana otel konusunda inanılmaz yardımcı olan melih kardesımı ( kendisi hemserim olurdu ) hala burdaysa sevgilerimi gönderiyorum
Velhasıl cok uzatmadan aranıza dönmenin mutlulugunu yasıyorum .
bu Sevda bitmez diyorum . Yeni avlarda görüşmek , tekrardan bulusmak uzere
Ben Seyit SUNGUR 1987 istanbul doğumluyum istanbul şişlide yasıyorum evli 1 çocuk babasıyım , özel bir şirkette idari işler departmanında filo yönetiminde calısıyorum 17 yasımdan beridir istanbulda kıyıdan avlanmaya calısan bir amatörüm , Balık sevdam ailesinin uzun aman öncesinde bir müdavimiydim , fakat hayat şartları koşturmaca hobiye ara vermek kadar , forumdanda beni malesef uzaklastırdı .
Uzun zaman sonrasında bir arkadasımın hadi balığa gidelim gitmeyeli 10 yıl oldu
Velhasıl cok uzatmadan aranıza dönmenin mutlulugunu yasıyorum .
bu Sevda bitmez diyorum . Yeni avlarda görüşmek , tekrardan bulusmak uzere