Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Uzun bir Aradan Sonra Herkese Selamlar :)

Levrek@

Daimi Üye
Adı
Seyit SUNGUR
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhaba ;

Ben Seyit SUNGUR 1987 istanbul doğumluyum istanbul şişlide yasıyorum evli 1 çocuk babasıyım , özel bir şirkette idari işler departmanında filo yönetiminde calısıyorum 17 yasımdan beridir istanbulda kıyıdan avlanmaya calısan bir amatörüm , Balık sevdam ailesinin uzun aman öncesinde bir müdavimiydim , fakat hayat şartları koşturmaca hobiye ara vermek kadar , forumdanda beni malesef uzaklastırdı .

Uzun zaman sonrasında bir arkadasımın hadi balığa gidelim gitmeyeli 10 yıl oldu :) demesi üzerine 1 mayısta küçükçekmeceden tekne ile çapariyle istavrit avı yaptık .. yine kurt düştü içime , sonra balık tutarken Balık sevdam geldi aklıma :) Hamdi abiyi oğlu çağatayı , burada ki degerli abilerimizi , Hedef balık buluşmaları falan geldi gözümün önüne , ben evlenirken bana otel konusunda inanılmaz yardımcı olan melih kardesımı ( kendisi hemserim olurdu ) hala burdaysa sevgilerimi gönderiyorum :)

Velhasıl cok uzatmadan aranıza dönmenin mutlulugunu yasıyorum .

bu Sevda bitmez diyorum . Yeni avlarda görüşmek , tekrardan bulusmak uzere :)

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Yeniden hoş geldin Seyit

Levrek@

Daimi Üye
Adı
Seyit SUNGUR
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Yeniden hoş geldin Seyit

Teşekkür ederim şeref abi nasılsınız iyimisiniz ?

sağlık sıhat yerınde mi ?

keyifler iyi mi ?

Çoook uzun zaman oldu , ne zamandır aranızda degildim . Eskilerden kimse kaldı mı ?

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Teşekkür ederim şeref abi nasılsınız iyimisiniz ?

sağlık sıhat yerınde mi ?

keyifler iyi mi ?

Çoook uzun zaman oldu , ne zamandır aranızda degildim . Eskilerden kimse kaldı mı ?
Sadece biraz yaşlandık.
Eskiler duruyor ama sessizler genelde.