Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Uzun Olta İle Lüfer Avı

sedatt

Aktif Üye
Adı
SEDAT AYDIN
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
tek isteğim bu yöntemle balık avlamak çok çalışmam oldu lakin sonuç alamadım:s.
birgün mutlaka...:)

müthişaman

Daimi Üye
Adı
Emre
Burak Abi,sizler gibi ustaların aramızda olmasını ve bu çok kıymetli bilgileri bizlerle paylaşmasını büyük bir nimet,büyük bir şans olarak görüyorum.
Her zaman söylediğim bir şey vardır.Tecrübeye hayatın her alanında saygı duymuşumdur.Tecrübe,benim için zamanın süzgecinden geçmiş saf bilgidir ve bu bağlamda çok kıymetlidir.Sizler,bu bilgileri deneye yanıla,yılların birikimiyle ve emek,zaman,para harcayarak edinip bizlerle paylaşıyorsunuz.Ben kendimi ve burada sizleri izleyen arkadaşları bu anlamda şanslı görüyorum.Çünkü bu paylaşımların,biz oltacıları zaman ve emek anlamında sizlerle tam anlamda olmasa da çok yakın seviyelere getirdiğine inanıyorum.
Teşekkür ve tebrik ediyorum.:harika:

Moderatör tarafında düzenlendi:

Burak Karadeniz

Daimi Üye
Adı
Burak Karadeniz
Burak Abi,sizler gibi ustaların aramızda olmasını ve bu çok kıymetli bilgileri bizlerle paylaşmasını büyük bir nimet,büyük bir şans olarak görüyorum.
Her zaman söylediğim bir şey vardır.Tecrübeye hayatın her alanında saygı duymuşumdur.Tecrübe,benim için zamanın süzgecinden geçmiş saf bilgidir ve bu bağlamda çok kıymetlidir.Sizler,bu bilgileri deneye yanıla,yılların birikimiyle ve emek,zaman,para harcayarak edinip bizlerle paylaşıyorsunuz.Ben kendimi ve burada sizleri izleyen arkadaşları bu anlamda şanslı görüyorum.Çünkü bu paylaşımların,biz oltacıları zaman ve emek anlamında sizlerle tam anlamda olmasa da çok yakın seviyelere getirdiğine inanıyorum.
Teşekkür ve tebrik ediyorum.:harika:

Sevgili Emre değerli yorumun ve nazik sözlerin için teşekkür ederim.Her şey gönlünce olsun.Sevgilerimle.

junzi

Yeni Üye
Adı
sibel kaya
valla abicim öyle güzel anlatmışsınız ki,ben kadar amatör biri bile anladıysa herkes anlar heralde.tşkrlr

Burak Karadeniz

Daimi Üye
Adı
Burak Karadeniz
valla abicim öyle güzel anlatmışsınız ki,ben kadar amatör biri bile anladıysa herkes anlar heralde.tşkrlr

Beyendiğiniz ve anlaşılır bulduğunuz için sevindim.Katılımınız ve yorumunuz için teşekkür ederim.Sevgilerimle.

Hayri Karaca

Aktif Üye
Adı
Hayri Karaca
Burak abi, değerli bilgiler için çok teşekkürler.. Ben bu takımı turna (baraküda,İskarmoz) için deneyeceğim. Ama gezer iğne düğümü bağlamayı bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılarımla...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Burak Karadeniz

Daimi Üye
Adı
Burak Karadeniz
Sevgili Hayri sana özel mesaj attım.Ben Adaya gelince görüşelim.Sevgilerimle.

zayta

Üye
Adı
selman
Kan Grubu
O Rh Pozitif
tşk ederim üstad admin kardeşim şu imageshack. sitesinden resim yüklenmese iyi olur,resimleri göremiyoruz kısıtlama yaptığı için alternatif siteleri yayınlasanız da üstadlarımız resimlerini görebilsek nasıl olur?

Ogiveogi

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Aynen selman abi Yöneticiler bu resim konusuyla ilgilenirse iyi olur özellikle bana lazım olan bu konuda