Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Uzun Olta Lüfer Istavrit

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arkadaşlar avcılarda uzun olta lüfer yemli balık alıyorum 6 parça 12 parça arası istavrit de var mezgitde ama ben hep lüferle uğraşıyorum gelmek isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olurum yanıma bir kişi alıp sağlı soğlu uzun olta yapabiliriz mahlesef 2 kişi oluyor ama isteyen olursa tekne kayık buralarda kiralıyorlar hatta biri arkadaşım bizdendir yardımcı olurum benimgibi lüfer hastası varsa bu aralar su çarşaf çok zevkli geçiyor herkese rastgele

Cetin_34

Aktif Üye
Adı
Çetin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar avcılarda uzun olta lüfer yemli balık alıyorum 6 parça 12 parça arası istavrit de var mezgitde ama ben hep lüferle uğraşıyorum gelmek isteyen arkadaşlar olursa
yardımcı olurum yanıma bir kişi alıp sağlı soğlu uzun olta yapabiliriz mahlesef 2 kişi oluyor ama isteyen olursa tekne kayık buralarda kiralıyorlar hatta biri arkadaşım bizdendir yardımcı olurum benimgibi lüfer hastası varsa bu aralar su çarşaf çok zevkli geçiyor herkese rastgele

Sezon başında iki gün gittim. Tek bir vuruş bile olmadı. Yalnız ben değil hiç kimse alamadı. Kısmet işi tabi.

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar avcılarda uzun olta lüfer yemli balık alıyorum 6 parça 12 parça arası istavrit de var mezgitde ama ben hep lüferle uğraşıyorum gelmek

isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olurum yanıma bir kişi alıp sağlı soğlu uzun olta yapabiliriz mahlesef 2 kişi oluyor ama isteyen olursa tekne kayık buralarda kiralıyorlar hatta biri arkadaşım bizdendir yardımcı olurum benimgibi lüfer hastası varsa bu aralar su çarşaf çok zevkli geçiyor herkese rastgele
Geçen haftadan beri avcılardan ufak ufak haberler geliyor. Özellikle tekneden güzel haberler var.
Benim beklentim kıyıdan uzun olta ile av yapabilmek.
Rast gelsin inşallah.
Raporlarınızı yazarsınız umarım.

balikciali

Aktif Üye
Adı
Ali V.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Biz geçen Pazar tekneden palamut çaparisi çektik balık alamadık ama sabah tek tük almışlar. Lüfer de ara ara yapıyor, kısmet işi. Bu sene balık daha seyrek o kesin.

Yılmaz KAVAL

Aktif Üye
Adı
Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@Erol 61 hocam sabah mı aksam mı gidiyorsun ben avcılardayım katılmak isterim.