Evet. Ilan benim. Ilk olarak 340 cm 8-38 gr rapala 45 gr big atar ile 325 cm 6-32 gr rapala 40 big atar modelini getirmiştim. 340 kullanıp 325 ilana koydum. Izmirden bir arkadaş 340 i almak için israr edince kullanmadan ona sattım. 340 i bulamayınca 325 cm 8-38 olan ile 310 cm 10-45 rapala 52 gr big atarlı modelini getirdim. 325 8-38 i kullanıyorum. 310 cm i sattım. 325 6-32 olan ilanda. Taliplisini bekliyor.Şimdi fark ettim ki o kamışı satan sizmişsiniz zaten 🙂
Ama benim gönlüm Gamakatsu LUXXE Yoihime Hana kamış dan yana.. 🙂
LRF 0.1-5 gr olanı kullanıyorum. Inanılmaz keyifli bir kamış.Ama benim gönlüm Gamakatsu LUXXE Yoihime Hana kamış dan yana.. 🙂
Beğendiğim modeli Gamakatsu LUXXE Yoihime Hana S80mh 2.49 cm 67 gram 1-24 atarlı Kayhan hocam.. 🙂 kamış çok fena..Kamisin adi japon kiz ismi gibi 🙂 nedir atari, ne ise yarar? Gamakatsu kamislar cok hafif bildigim kadariyla..
Amin cümlemize İnşAllah.. 🙂way babam vay 🙂 bu arada ben spın ve lrf avlarından hıc feys alan bı ınsan degılım 🙂 ama nedense malzemelerını severım bakarım ıncelerım hosuma gıder gercı balıkla ılgılı her urunu ıncelemek aractırmak hosuma gıder. bu arada rabbım gonlundekı urunu almayı sana nasıp etsin.
Faruk abi ağzının tadını biliyon vesselam.. Nereden ve nasıl temin ettin.. 🙂LRF 0.1-5 gr olanı kullanıyorum. Inanılmaz keyifli bir kamış.
209 cm ve sadece 50 gr.
2 seneye yakın oldu. Japon yadan getirttim.Faruk abi ağzının tadını biliyon vesselam.. Nereden ve nasıl temin ettin.. 🙂
Hangi siteden getirttin abi.. Ben plat la iletişime geçtim beni 3-4 ay baya bi oyaladılar..2 seneye yakın oldu. Japon yadan getirttim.