Uzun Spin Kamışları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Okurtman
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3 mt üstü kamışlarda varsa 3 parça tercih edin,3 mt lik salina da kullanıyorum 2 parça bazukasıyla 160 cmyi geçiyor.Arabada arka koltuğa oturtuyorum 😆 fakat kıyıdayken hele ki kayalık yamaçtaysam rahat ediyorum.

Şimdi fark ettim ki o kamışı satan sizmişsiniz zaten 🙂
Evet. Ilan benim. Ilk olarak 340 cm 8-38 gr rapala 45 gr big atar ile 325 cm 6-32 gr rapala 40 big atar modelini getirmiştim. 340 kullanıp 325 ilana koydum. Izmirden bir arkadaş 340 i almak için israr edince kullanmadan ona sattım. 340 i bulamayınca 325 cm 8-38 olan ile 310 cm 10-45 rapala 52 gr big atarlı modelini getirdim. 325 8-38 i kullanıyorum. 310 cm i sattım. 325 6-32 olan ilanda. Taliplisini bekliyor.

Son düzenleme:
Ama benim gönlüm Gamakatsu LUXXE Yoihime Hana kamış dan yana.. 🙂

way babam vay 🙂 bu arada ben spın ve lrf avlarından hıc feys alan bı ınsan degılım 🙂 ama nedense malzemelerını severım bakarım ıncelerım hosuma gıder gercı balıkla ılgılı her urunu ıncelemek aractırmak hosuma gıder. bu arada rabbım gonlundekı urunu almayı sana nasıp etsin.

way babam vay 🙂 bu arada ben spın ve lrf avlarından hıc feys alan bı ınsan degılım 🙂 ama nedense malzemelerını severım bakarım ıncelerım hosuma gıder gercı balıkla ılgılı her urunu ıncelemek aractırmak hosuma gıder. bu arada rabbım gonlundekı urunu almayı sana nasıp etsin.
Amin cümlemize İnşAllah.. 🙂

Beğendiğim modeli Gamakatsu LUXXE Yoihime Hana S80mh 2.49 cm 67 gram 1-24 atarlı Kayhan hocam.. 🙂 kamış çok fena..
Ben korkarim onu kullanmaya 🙂 ip agirliginda kamis mi olurmus, ebay uzerinde 80mh yok.. belki amazonda vardir.. bakinmak lazim.. Rakutende vardir buyuk ihtimalle..916E2E5E-3E1C-4299-B7DB-20B3F23F361D.png

Back