Merhaba,
Dün haddim olmadığı için yazmamıştım ama Hamdi abi de yazdığı için yorum yapma zorunluluğu hissettim Vural abinin de bunu anlayışla karşılanacağını düşündüğüm için haddim olmadan bir açıklık getirmek istiyorum,
Dün Vural abiyle telefonda görüştüm bu durumu sordum kendisi ciddi anlamda bir fikir ayrılığı, birine ve ya bir konuya sinirinden dolayı bu karari almadığını belirtti,
Tabiki bir çoğumuzun da yaşamış olduğu "yeter artık" dediği konular oluyor ama bu kararı almasının ilk sebebi bu değilmiş,
Şöyle ki;
Kendisi uzun zamandır bu foruma üye en eskilerden biri (7 yıl) ve artık hayattaki bir çok şeyden daha önceliğinin bu forum olduğunu ve bu durumundan sıkıldığını belirtti,
Bir alışkanlıktan daha fazlası yani bir bağımlılık gibi bir hissiyatının olduğunu belirtti,
Her şeyin aşırısının zarar olduğu gibi bu durumunda ona mental anlamda zarar verdiğini ve ya vereceğini düşünmüş olsa gerek,
Biraz uzakta durmanın kendisine iyi geleceğini düşünüyor...
Bu süreçte ben de empati yaptığımda kendisini anlayabiliyorum,
Dönmek isterse zaten kendisi dönecektir,
Görüşmek isteyen kişi ve kişilere de kapısı sonuna kadar açık biridir,(Bizzat biliyorum)
Bence biz de bu aşamada düşüncesine saygı duymaktan başka bir şey yapamayız diye düşünüyorum,
Rastgelsin