Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Veda

• Konbuyu başlatan BS Okuru
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ADİL AYKOL

Daimi Üye
Adı
ADİL A.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Her ne kadar yüzyüze tanismasakta farklı yerlerde olarakta yazılarını beğenerek okuyordum böyle bir karar almışsın ama tekrar düşünmeni rica edeceğim iyi kandiller

B

BS Okuru

Misafir
usta hayırlı kandiller ama bu yaptınız; yanınızda saçma sapan olta atana kızıp kamışı kırmak, bence bu kadar seveninizi kırmayın.

suret

Aktif Üye
Adı
Burak N.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba arkadaslar son zamanlarda yasanılan paylasımlar benı cıddı derecede rahatsızlık etmekde bu platformda benım yer alma tek nedenım dostlar ve arkadaslar ıdı aynı dostlarla arkadaslarla yıne meralarda denk gelır sohbetlerımıze kaldıgımız yerden devam ederız aranızda uzdugum kırdıgım bırılerı var ıse affola kalın saglıcakla cumleten hayırlı kandıller.
Üstat, nereye gidiyorsun daha tanışacak, balık tutacaktık beraber.. Bir insanın değeri, bir başkasının hakkında söylediklerinde değildir. Senin o insana verdiğin değer kadardır. Diyeceğim o ki, değerli bir arkadaşı henüz kazanmaya başlamışken kaybetmek sinir bozucu.
Üzüldüm paylaşım yapmayacak olmana.
sktret ne olduysa, gitme kal burada..

nebulam

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@shimano
Vural ne yaptın ya ?
Konuyu bilmiyorum ama, Forum için büyük kayıpsın. Burda fikirlerinden yararlanması gereken çok balıkçı var en başta ben. Ha ben sana ulaşırım ;) Ama dur kafanı dinle, az paylaşım yap, sonra normale döner her şey.

İbrahim kürşat

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Forumda malesef usta balikcilar tek tek gidiyor.
Vural abi bilginle paylasimlarinla bir cok kisiye yol gösteriyorsun. Gitmen bir cok arkadasi üzücektir. Ara ver ama gitme.
Bu kadar insanin gitme demesini göz ardi etmemelisin.

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Arkadaşlar ben hiç bir şeye kızmıyormuyum? Yeter artık uğraşmak istemiyorum demiyor muyum? Ne için çaba gösteriyorum demiyor muyum?

O zaman ben de kapatayım forumu gideyim.. Çözüm sorunlardan kaçmak ise kaçalım hep beraber..!!

Burada herkesin hobisi balık avı.. Herkes ayrı yerden, ayrı dinden, ayrı görüşten olması çok normal..

Bunları zaten anlayamıyorsak hep beraber gidelim..

Bu konuya yazmadan önce bunları da düşünelim..

Herkese Rastgele..

gokbiloz

Üye
Adı
gökhan bilge öz
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hocam Allah yolunu açık etsin.

• Beğen
Tepkiler: Rx7
B

BS Okuru

Misafir
Merhaba,
Dün haddim olmadığı için yazmamıştım ama Hamdi abi de yazdığı için yorum yapma zorunluluğu hissettim Vural abinin de bunu anlayışla karşılanacağını düşündüğüm için haddim olmadan bir açıklık getirmek istiyorum,
Dün Vural abiyle telefonda görüştüm bu durumu sordum kendisi ciddi anlamda bir fikir ayrılığı, birine ve ya bir konuya sinirinden dolayı bu karari almadığını belirtti,
Tabiki bir çoğumuzun da yaşamış olduğu "yeter artık" dediği konular oluyor ama bu kararı almasının ilk sebebi bu değilmiş,
Şöyle ki;
Kendisi uzun zamandır bu foruma üye en eskilerden biri (7 yıl) ve artık hayattaki bir çok şeyden daha önceliğinin bu forum olduğunu ve bu durumundan sıkıldığını belirtti,
Bir alışkanlıktan daha fazlası yani bir bağımlılık gibi bir hissiyatının olduğunu belirtti,
Her şeyin aşırısının zarar olduğu gibi bu durumunda ona mental anlamda zarar verdiğini ve ya vereceğini düşünmüş olsa gerek,
Biraz uzakta durmanın kendisine iyi geleceğini düşünüyor...
Bu süreçte ben de empati yaptığımda kendisini anlayabiliyorum,
Dönmek isterse zaten kendisi dönecektir,
Görüşmek isteyen kişi ve kişilere de kapısı sonuna kadar açık biridir,(Bizzat biliyorum)
Bence biz de bu aşamada düşüncesine saygı duymaktan başka bir şey yapamayız diye düşünüyorum,
Rastgelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...