Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Vertikal misina yardimi

by_kempen

Üye
Adı
Bahattin Osman Genç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Oncelikle herkese merhabalar.Shimano aernos 3000 sfa ve iyi bir Hollanda markasi olan rozemeijer vertical jigging 1.80 cm tek parca 3-16 gr.oncelikle sorum makina ve kamis birbirine uygunmudur?Hedef balik turna,tatli su levregi ip misinami normal misinami ve kaclik olmali?Ayrica ne tur sahteler kullanmaliyim?yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim...

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

Horozbina

Daimi Üye
Adı
Bülent
Allah allah, kamışa çok şaştım. Sonra vertical misina işine.
Sonuçta hiçbir şey anlamadım.

Kamışta vertical jig yazdığı için mi 10 metrede bir renk değiştiren misina arıyorsun.
Ne yapacaksın bunlarla kıyıdan mı, tekneden derin barajlarda mı avlanmayı düşünüyorsun?
Kamışın üzerinde V. jig mi 3-16 gr mı yazıyor.

by_kempen

Üye
Adı
Bahattin Osman Genç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Allah allah, kamışa çok şaştım. Sonra vertical misina işine.
Sonuçta hiçbir şey anlamadım.

Kamışta vertical jig yazdığı için mi 10 metrede bir renk değiştiren misina arıyorsun.
Ne yapacaksın bunlarla kıyıdan mı, tekneden derin barajlarda mı avlanmayı düşünüyorsun?
Kamışın üzerinde V. jig mi 3-16 gr mı yazıyor.
evet vertical jig yaziyor.zaten bu is icin kullaniliyor.bizim burada(Belcika) populer bir av tarzi.buyuk göl ve kanallarda avlaniyoruz.Vertikal misina oylesine bir başlıkti:)) hedef balik icin misina ariyorum.