Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Whatsapp grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batu_34

Üye
Merhabalar, artık neredeyse hepimiz akıllı telefon kullanıyoruz ve çoğumuzun telefonunda whatsapp var. Whatsapp da bir grup kursak ve isteyen arkadaşları eklesek, online muhabbet etsek nasıl olur? Balık ile ilgili problemlerimizi, taze taze av raporlarını anında paylaşsak, seviyeli bir şekilde muhabbet ortamı kursak nasıl olur?:p Bende herkesin numarası yok ama forumda ki üstadlar da olduğunu düşünüyorum grubu onlar açarsa herkese yararlı olur. Sevgiler:)

CemoJR

Yeni Üye
Adı
Cemal ÇELİK
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@Hamdi Hocam bu arkadaşımız aslında zamanında çok güzel bir konuya değinmiş. Türkiye genelinde böyle bir ana grup yok aslında. Bir adet Ana Grup bir adet de Sohbet ve Yardımlaşma gurubu olsa çok güzel olur diye düşünüyorum.

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@Hamdi Hocam bu arkadaşımız aslında zamanında çok güzel bir konuya değinmiş. Türkiye genelinde böyle bir ana grup yok aslında. Bir adet Ana Grup bir adet de Sohbet ve Yardımlaşma gurubu olsa çok güzel olur diye düşünüyorum.
Şu günlerde forumun katılım seviyesi oldukça düşük. Belli başlı kişiler av raporu paylaşıyor, yapılan avlara göre görüntüleme ve beğeni sayısı çok düşük. Eğer bir de whatsapp grubu olursa bu işler için forumun kapısına kilidi vurmak gerekir. Ben forum kültüründen yanayım wp yerine.

CemoJR

Yeni Üye
Adı
Cemal ÇELİK
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Şu günlerde forumun katılım seviyesi oldukça düşük. Belli başlı kişiler av raporu paylaşıyor, yapılan avlara göre görüntüleme ve beğeni sayısı çok düşük. Eğer bir de whatsapp grubu olursa bu işler için forumun kapısına kilidi vurmak gerekir. Ben forum kültüründen yanayım wp yerine.
Hocam bende aksini düşünüyorum aslında.

Örneğin bir konu açıldığı zaman başlık olarak İstanbul Avlakları Güncel Liste, Antalya Bugün Çıkanlar gibi Whatsapp grubundan link atmayı aktif yapıp atarak günlük ziyaret sayısını çok daha arttırabiliriz gibi geliyor.

E

Erden Eren

Misafir
Toplam: 1,038 (Kullanıcı: 17, ziyaretçi: 1,021)

Somut örnek şu an forumdaki durum. %2'den az bir üye hariç , kalanın tamamına yakını mera adını okuyup, işin kolayına kaçma gayesindeler. Ben mesela bu forum harici hiçbir yere üye değilim. Burada yine hem seviye hem de en azından benim de dahil olduğum Tuzla-Kadıköy hattı için geçerli olmak üzere, çok kıymetli ve farklı disiplinlerde emek sarf eden avcı beyfendiler mevcut.
Daha dün gece avda konuşuldu, özellikle Facebook gruplarında koskoca bir emek ve az ya da çok bir hasılatın altına bir kuru selam, bir rastgelsin dahi yazılmadan "MERA NERE" yazılmakta. Neresi kelimesindeki _si ve soru işaretine dahi üşenip, mera soran binlerce insan var bu memlekette.

Youtube yayınlarından gösteriyor arkadaşlar, adam LRF disiplini ile mera mera geziyor, teknik tüm bilgileri veriken yayın esnasında merayı da söylüyor ama PAŞA(!) ÇOCUKLARI (İçimden paşa yerine başka bir kelime geçti ama forum kurallarına riayet açısından buraya paşa yazdım.) videoyu dahi tam izlemeyi kendilerine eziyet olarak görüp, emeğe sıfır saygı ile alta doldurmuşlar; "MERA NERE" diye..!

Ben zaten bugüne dek dahil olduğum tüm kıyı ve tekne Whatsapp gruplarından jet hızıyla ayrılan birisiyim ancak av yaptığım arkadaşların mesajlaşlamalarına göz attığımda ve yukarıda yazdığım örnekleri göz önünde bulundurduğumda, Whatsapp grubunun kolaya kaçmak isteyen, emeğe zerre saygısı olmayanların ekmeğine yağ sürmekten başka bir işe yaramayacağı kanaatindeyim.

E

Erden Eren

Misafir
Şunu da eklemekte fayda var, eski senelerde bir rastgelsin dahi demeden MERA NERE diye yazan paşa(!) çocuklarının olduğu birkaç foruma üyeydim. Nice kez merayı söylemediğim için türlü türlü laflar ve hakaretler yemişliğim oldu. Ben de bu saygısızlık karşısında hak ettikleri şekilde meranın annelerinin ...... olduğunu yazdığım için çoğu forumdan atıldım. :) :) :)

Beraber avlandığın birkaç av arkadaşın ve iletişimde olduğun birkaç dürüst kıyı balıkçısı olacak. Gerisi hikaye bence. Bunun harici her türlü etkileşim hem sinir bozucu olacaktır hem de hazıra konmak isteyenlere hizmet etmekten başka bir işe yaramayacaktır.

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Arkadaşlarım ben ve arkadaşlarım Forumun ayakta kalmasını sağlamak için uğraşıyoruz. Tüm masraflarını karşılıyorum neden ? Çünkü emek verdik ve Forum bir ansiklopedidir. Sosyal ağlarda ki bilgiler gidecek ama forumda ki bilgiler kalacak. O nedenle Forum için bir tuğla bile koyana saygım var.

E

Erden Eren

Misafir
Arkadaşlarım ben ve arkadaşlarım Forumun ayakta kalmasını sağlamak için uğraşıyoruz. Tüm masraflarını karşılıyorum neden ? Çünkü emek verdik ve Forum bir ansiklopedidir. Sosyal ağlarda ki bilgiler gidecek ama forumda ki bilgiler kalacak. O nedenle Forum için bir tuğla bile koyana saygım var.
Hamdi abi en azından üyeliği mecbur kılsanız çok daha mantıklı olmaz mı?
Baksana 1500 kişi görüntülüyor ama biz üye ve çevrim içi olanlar 20 kişiyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...