Toplam: 1,038 (Kullanıcı: 17, ziyaretçi: 1,021)
Somut örnek şu an forumdaki durum. %2'den az bir üye hariç , kalanın tamamına yakını mera adını okuyup, işin kolayına kaçma gayesindeler. Ben mesela bu forum harici hiçbir yere üye değilim. Burada yine hem seviye hem de en azından benim de dahil olduğum Tuzla-Kadıköy hattı için geçerli olmak üzere, çok kıymetli ve farklı disiplinlerde emek sarf eden avcı beyfendiler mevcut.
Daha dün gece avda konuşuldu, özellikle Facebook gruplarında koskoca bir emek ve az ya da çok bir hasılatın altına bir kuru selam, bir rastgelsin dahi yazılmadan "MERA NERE" yazılmakta. Neresi kelimesindeki _si ve soru işaretine dahi üşenip, mera soran binlerce insan var bu memlekette.
Youtube yayınlarından gösteriyor arkadaşlar, adam LRF disiplini ile mera mera geziyor, teknik tüm bilgileri veriken yayın esnasında merayı da söylüyor ama PAŞA(!) ÇOCUKLARI (İçimden paşa yerine başka bir kelime geçti ama forum kurallarına riayet açısından buraya paşa yazdım.) videoyu dahi tam izlemeyi kendilerine eziyet olarak görüp, emeğe sıfır saygı ile alta doldurmuşlar; "MERA NERE" diye..!
Ben zaten bugüne dek dahil olduğum tüm kıyı ve tekne Whatsapp gruplarından jet hızıyla ayrılan birisiyim ancak av yaptığım arkadaşların mesajlaşlamalarına göz attığımda ve yukarıda yazdığım örnekleri göz önünde bulundurduğumda, Whatsapp grubunun kolaya kaçmak isteyen, emeğe zerre saygısı olmayanların ekmeğine yağ sürmekten başka bir işe yaramayacağı kanaatindeyim.