Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

whatsapp var mı?

Adı
hakan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
merhaba hanımlar beyler,

aranıza henüz katılmış çaylak bir balıkçıyım. çoğunlukla istavrit yakaladım. bir tane de 1 kg'a yakın eşkina. güzel bir spin oltam var, spin meraklısıyım ancak mera yok. henüz spin ile hiç av yapamadım.

tıp doktorluğu bölümünde(öğrenci kartında böyle yazıyor) okuyan, istanbula çalışmak için gelmiş 26 yaşında bir bireyim.

öğrenmeye açık olduğumu belirtir, av/avlak yeri gidişlerinize beni de davet etmenizi minnetle ve hasretle belirtirim.

selam olsun :)

TalhaManav

Üye
Adı
Talha Manav
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hoşgeldin doktor ben de aynı yaşta bir öğretmenim. Sezon açıldığında paslaşalım ;)

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Başlık ilginç olmuş.. Hoşgeldiniz.. :)

delikurt1907

Aktif Üye
Adı
demir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
hoşgeldin..

yamtar

Aktif Üye
Adı
Murat güner
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
merhaba hanımlar beyler,

aranıza henüz katılmış çaylak bir balıkçıyım. çoğunlukla istavrit yakaladım. bir tane de 1 kg'a yakın eşkina. güzel bir spin oltam var, spin meraklısıyım ancak mera yok. henüz spin ile hiç av yapamadım.

tıp doktorluğu bölümünde(öğrenci kartında böyle yazıyor) okuyan, istanbula çalışmak için gelmiş 26 yaşında bir bireyim.

öğrenmeye açık olduğumu belirtir, av/avlak yeri gidişlerinize beni de davet etmenizi minnetle ve hasretle belirtirim.

selam olsun :)
HAKAN hoşgeldin ben murat abin... :D