Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yakışır Kankime...:)

ishak BALLICA

Daimi Üye
Adı
İshak Ballıca
Tebrikler İshak abi,sen ve kankin güzel bir ava imza atmışsınız.

Sevgili Birol kardeşim, yakışlır kankime..Yakışır....Eeeee ne de olsa seneler sonra onu da oltacı yaptım ya ne mutlu bana...Zira son 4-5 senden beri Mehmet kankim tam bir oltacı olmaya başladı...
Tebrikler İshak abi güzel av olmuş kavuşmuşsun dilberlere. Amcanın tuttuğu çipura biraz garip görünüyor çiftlik kaçkını ama şekil bozukluğu da var sağlığınıza dikkat edin abi yemek tehlikeli olabilir.. Daha güzel avlar da rastgelsin şansınız daim olsun:)

Seni gidi şakacı seni....:p Keşke banada bir tane denk gelse idi...:rolleyes:Bu defa piyango kankime güldü...:harika:

Daha bereketlisinin sana ve dostlarına denk gelmesi dileği ile rastgele kardeşim..:)

Not: Arkadaşlar, selahattin kardeşim burada bana takılıyor...Zira o çiftlik kaçkını değil...Yanağındaki allığı ile yüzgeçlerinin uzun ve inceliği ile olsun, kuyruk formu ile olsun...Tam bir deniz Al yanaklı/kalın dudaklı dilberi...

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Pardon Abi ilk resmi görmemişim :D Şaka bi yana afiyet şeker olsun Birlikte avlar yapmak da nasip olur inşallah sizden öğeneceğim çok şey var herdaim rastgele..

ishak BALLICA

Daimi Üye
Adı
İshak Ballıca
Bu güzel balıklar için sizi tebrik ediyorum.Rastgelsin.

Sevgili Emre kardeşim yorumun için teşekkürler...Avatar fotoğrafında yer alan kallavilerin her daim hepimize denk gelmesi dileği ile rastgele.....:)

Pardon Abi ilk resmi görmemişim :D Şaka bi yana afiyet şeker olsun Birlikte avlar yapmak da nasip olur inşallah sizden öğeneceğim çok şey var herdaim rastgele..
Selahattin kardeşim, emin ol hepimizin birbirimizden öğreneceği çok şey var...Önemli olan, kalpler, gönüller bir olsun ...Sağlıcak ile kal....

ozi

Daimi Üye
Adı
Ozan Dağlı
İshak Abim. Ellerinize sağlık. Çok güzel balıklar. RAsgeleee

enis59

Daimi Üye
Adı
Enis
tebrikler ishak abi harika bir av yapmışsınız

ishak BALLICA

Daimi Üye
Adı
İshak Ballıca

Murat BİLGE

Daimi Üye
Adı
Murat BİLGE
Abim,
Raporun her zamanki gibi harika.
Balıklarda raporunun güzelliğini kanıtlıyor.
Bu avı videoya çekmende çok hoş olmuş.
Ellerine sağlık.