Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yalova Armutlu dan selamlar

Adı
Muhammet Dede
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Selamun aleyküm ismim Muhammet yaş 22 :) konyalıyım fakat üniversite dolayısıyla armutlu dayım şu an seneye bitecek kısmetse. Konyada çocukluğumdan beri uğraşırım balıkla sazan la çapakla dişliyle kadifeyle büyüdük malum deniz yok :) Armutlu da sahil kenti olunca buradada balık :)) evimde iskeleye 30 mt olunca tutmamak olmaz :)

Adı
arif mutlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
hoşgeldin hemşerim bende konyalıyım istanbulda oturuyorum ama en trofe avlarımı konyada tatlı suda yaptım ordaki balıklar yok buralarda

Adı
Muhammet Dede
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Çadır kurup fosforu izlemek zili dinlemek diyorsun hemşerim :) May a gitmeni tavsiye ederim gitmediysen sular çekik iyi sazan yapıyor şu aralar

Adı
arif mutlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
TATİLDE ANCA ODA BELKİ APADA DİŞLİYE GİTMİŞTİM 2 SENE OLUYO 2 KİLOLUK KUZU GİBİYDİLER ÇOK ZEVKLİYDİ

Dargan

Aktif Üye
Adı
Hamdi
Hoş geldin. Yalova Esenköy'de yazlığım var benimde. Güzel balığıda var oraların. Hadi rastgele.

Adı
Muhammet Dede
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Evet hocam esenköy narlı tarafları daha bereketli meralar armutlu o kadar olmasada tavalık çıkıyor :)

sessizdenizci

Daimi Üye
Aleykümselam Muhammed, hoşgeldin. Bende Konya lıyım ama uzum zamandan beri İstanbul'da yaşıyorum. Keyifli paylaşımlar diliyorum.