Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yalova Armutlu

Adı
Muhammet Dede
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Geçen sene yanlış hatırlamıyorsam bu vakitler gerek yemli gerek çapari sağlam balık alırdık iskeleden. Bu sene hiç yok neredeyse 3 gündür 1 tane balık alamadım. Denemek için Yemli attım uzağa 1 saat durdu yemler yenmemiş bile. Çapariye gümüş bile gelmedi bir gariplik var bu işte. Kova bile götürmedim yanımda umudumda yoktu zaten sezon geçmi açılacak bilemedim. İstavrit için uğraşıyorum bu arada ne zaman başlar avlar bilgisi olan varmı?

Adı
arif mutlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
havalar soğuk gitti bence onun etkisi var 15 gün geç başlar bence bu sene balık ben gitmiyorum hala beklemedeyim

Önder Kanığ

Moderatör
Yönetici
Adı
Önder
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sevgili Muhammet;
Havaların ısınmasıyla beraber,istavrit kıyı'lamaya başlar.
Son günler'de güzel havalarda az'da olsa av vermeye başladı,fakat bir çoğu limit altında.
Bu sene havaların soğuk gittiğini düşünürsek Nisan sonu Mayıs başı gibi inşallah av vermeye başlar.
Bu sene istavrit'in bol olacağını düşünmüyorum,ama umarım yanılırım.
İyi forumlar.

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Muhammet merhaba,
İstarvit için eli kulağında diyebiliriz.
Sana tavsiyem kayalık dalga kıranlarda akşamları canlı teke ve bulabilirsen boru kurdu ile Eşkina dene,sonuç alacağını düşünüyorum.
rast gelsin.

Adı
arif mutlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Muhammet merhaba,
Sana tavsiyem kayalık dalga kıranlarda akşamları canlı teke ve bulabilirsen boru kurdu ile Eşkina dene,sonuç alacağını düşünüyorum.
rast gelsin.
mustafa abi bana tavsiyen nedir acaba :)

Adı
Muhammet Dede
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Muhammet merhaba,
rast gelsin.
Boru kurdunu nereden bulabilirim?