Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yalova(merkez),Cinarcik,Esenkoy,Armutlu,Ciftlikkoy balik durumu ve raporlari

Adı
Hasan
Herkese selamlar, haftsonu için Çınarcık bölgesinde olacagım. Bir kaç iskele ve azmak agzı bulunan meralar mevcut. zemin kum agırlıklı ve kıyı çok derin değil. En son bir kaç hafta önce gittiğimde iskelelerden gümüş balıgı tutuluyordu. haritada isaretlediğim noktalarda şansımı denemeyi düşünüyorum. açıktan kursun arkası kasıkla lüfer ailesi şansım sizce var mıdır? yoksa direk dip oltası ile beklemek mi mantıklı bu bölgeden açıkcası bir türlü verim alamadım.
Merhaba ben de haftasonu yalova esenköyde olacağım, bol miktarda istavrit olur diye düşünüyorum. Bahsettiğiniz alan kumluk ve sığ olduğundan boru kurdu ve tekeyle mırmır deneyebilirsiniz. Lüfer ailesi için ise o bölgede hiç şansınız yok diyebilirim.

fatihh

Üye
Herkese selamlar, çınarcık bölgesi için rapor verebilecek olan var mı? 19 mayıs haftası 3 gün orada olacağım

alperderya

Aktif Üye
Adı
Alper Derya
Kan Grubu
B Rh Negatif
Herkese selamlar, çınarcık bölgesi için rapor verebilecek olan var mı? 19 mayıs haftası 3 gün orada olacağım
Bir haraket oldu mu hocam? Nerelerde takildiniz? Mesajınızı gordum fakat bu seneden bilgim olmdigi icin yazamadim. Gecen seneyi dusunursem zargana baslamistir ufaktan diye dusunuyorum.

SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mallaca

Aktif Üye
Adı
Halil Barış Ş.
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Arkadaşlar, Cumartesi günü Fıstıklıda kıyıda (çamlık Piknik Alanı) iftar ve sahur programımız var. Kıyıdan dip takımı ile mırmır, eşkine deneyeceğim. Kayalıklardan da LRF takımım ile dene yapacağım. Sormak istediğim avlak yerine göre tavsiyeniz olur mu? İsome motor oil (boru kurdu rengi) LRF sahtem var. Bunu dip takımında da kullansam yani gerçek boru

Adı
Ahmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar Yarın Esenkoy Gidicem Nerede Ve Ne İle Avlanmayilim Silikon Yemlerim Ve İğnelerim Yanımda Siz Ne Önerirsiniz?

alperderya

Aktif Üye
Adı
Alper Derya
Kan Grubu
B Rh Negatif
Ben çınarcık tarafindayim. Capariyle istavrit aliniyor. Ben de lrf ile deniyorum o sekilde de aldım. Esenkoyu pek bilmiyorum ama benzer olacağını dusunuyorum mesafe cok olmadigi için.

Adı
Ahmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben çınarcık tarafindayim. Capariyle istavrit aliniyor. Ben de lrf ile deniyorum o sekilde de aldım. Esenkoyu pek bilmiyorum ama benzer olacağını dusunuyorum mesafe cok olmadigi için.

Lrf Yok bende Çapari de Oradan Almayı Düşünüyorum Teşekkür Ederim Yorumunuz İçin Yarın Durumu Yazarim Bide Kıyıdan Mi Usta Tekneyle Mi?

alperderya

Aktif Üye
Adı
Alper Derya
Kan Grubu
B Rh Negatif
@SivasliBalıkçı58 rica ederim. kiyidan aksam ezanina dogru oldukca yakina geliyorlar. Sandal imkani varsa tabii ki daha keyifli olur.